x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ja Rule stă doi ani după gratii, pentru posesie ilegală de arme

Ja Rule stă doi ani după gratii, pentru posesie ilegală de arme

14 Dec 2010   •   12:51
Ja Rule stă doi ani după gratii, pentru posesie ilegală de arme

Rapperul american Ja Rule, acuzat de port ilegal de armă, a pledat vinovat, luni, în faţa unui tribunal din New York, el urmând să fie condamnat la doi ani de închisoare, potrivit unor surse din justiţia americană. În iulie 2007, poliţia americană a percheziţionat automobilul rapperului Ja Rule, după ce acesta participase la un concert susţinut de Lil Wayne, şi a descoperit o armă semiautomată.

Rapperul în vârstă de 34 de ani, al cărui nume real este Jeff Atkins, risca să primească o pedeapsă mult mai mare dacă ar fi pledat nevinovat. Rapperul a fost lăsat în libertate până la data la care va fi pronunţată sentinţa, relatează AFP, preluată de Mediafax. "În ciuda legilor foarte severe din New York, violenţa armată continuă să fie o adevărată plagă pentru acest oraş", a declarat procurorul districtului Manhattan, Cyrus Vance. În seara acelui concert din 2007, poliţia americană a descoperit arme de foc şi în automobilul rapperului Lil Wayne, în vârstă de 28 de ani. După ce a pledat vinovat, Lil Wayne a fost condamnat, în martie 2009, la o pedeapsă de un an de închisoare. Rapperul a fost eliberat anul acesta, în luna noiembrie, pentru bună purtare.

Ja Rule s-a născut în Queens, New York, în 1976. Şi-a început cariera de rapper în 1994, împreună cu grupul Cash Money Click. Ja Rule a devenit, în timp, mai mult decât un rapper, un artist hip-hop de talie mondială, un talentat compozitor de muzică, dar şi star de cinema. Cunoscut pentru hituri precum "Holla-Holla", "I'm real" (în duet cu Jennifer Lopez), Ja Rule a lansat şapte albume şi a vândut peste 20 milioane de unităţi în întreaga lume. În paralel, Ja Rule a urmat o carieră cinematografică, jucând în multe producţii de la Hollywood, cele mai cunoscute fiind "The Fast and the Furious" şi "Scary Movie 3". Ja Rule a concertat în repetate rânduri în România, cel mai recent concert susţinut de rapperul american în ţara noastră având loc în luna august, într-un club din Capitală. (foto: therealtimer.com)

×
Subiecte în articol: inchisoare sentinta muzica