x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jake Gyllenhaal: "Natalie Portman este noua Audrey Hepburn"

Jake Gyllenhaal: "Natalie Portman este noua Audrey Hepburn"

10 Ian 2011   •   15:44
Jake Gyllenhaal: "Natalie Portman este noua Audrey Hepburn"
Sursa foto: Alex Gallardo/REUTERS

Jake Gylenhaal are numai vorbe de laudă pentru fosta lui iubită, Natalie Portman. El i-a înmânat în acest weekend premiul "Desert Palm Achievment" în cadrul Festivalului Internaţional de Film din Palm Springs, şi nu a contenit să o laude, amuzând deopotrivă întreaga audienţă. "Natalie este noua Audrey Hepburn. Este elegantă, graţioasă, are sprâncene extraordinare, este talentată, extrem de scundă, deşteaptă, dedicată şi incredibil de bună", a spus Gylenhaal, citat de popstar.com.

Actorul nu s-a oprit, însă, aici cu laudele. "Este vegetariană, lucru care devine frustrant atunci când trebuie să alegi un loc în care să mănânci. Recent a dezvălui că va fi mamă, iar copilul ei probabil va avea nevoie de terapie după ce a va vedea "Black Swan"", a mai adăugat Gyllenhaal, făcându-l să râdă inclusiv pe logodnicul lui Portman, Benjamin Milepied.

Incluzând şi acest premi, până în prezent, Natalie Portman a fost recompensată cu 15 premii pentru rolul principal pe care l-a interpretat în producţia "Black Swan", regizată de Darren Aronofsky. Râmâne de văzut câte premii va mai adăuga în palmares actriţa, cea mai apropiată nominalizare în viitor fiind cea de la Globurile de Aur, pe 16 ianuarie.

×