x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Janet Jackson: "Am fost obligată să ţin dietă de la 11 ani"

Janet Jackson: "Am fost obligată să ţin dietă de la 11 ani"

16 Feb 2011   •   17:27
Janet Jackson: "Am fost obligată să ţin dietă de la 11 ani"
Sursa foto: Paul Hackett/REUTERS

Janet Jackson a dezvăluit că a fost forţată să ţină dietă încă de când avea numai 11 ani. Cântăreaţa spune că a început să îşi facă probleme legate de greutatea sa încă de când era copil, de vină fiind, spune ea acum, echipa de producţie a serialului "Good Times", în care juca atunci.

Cântăreaţa povesteşte că atunci i s-a sugerat pentru prima dată că ar trebui să mai slăbească. "A fost un drum dificil, am purtat o adevărată bătălie cu această problemă încă de când eram copil şi mă simţeam inutilă", a spus Janet, citată de showbizspy.com. "Eram foarte mică atunci când jucam în "Good Times", şi mi s-a spus că trebuie să trec la dietă. Aveam, cât? 11-12 ani? Acum mă uit în urmă şi văd că nu eram deloc un copil supraponderal. Unele persoane pot să treacă pur şi simplu peste asta, dar alţii se interiorizează. Asta am făcut şi eu", a mai adăugat cântăreaţa, acum în vârstă de 44 de ani.

Potrivit spuselor sale, Janet, a cărei greutate nu a fost niciodată constantă, crede acum că s-ar putea să fie dependentă de mâncare, deoarece întodeauna a fost un "consumator emoţional", mâncând pe fond nervos. "Nu mă aflu în nici o formă de negare. Nu mi-a spus nimeni niciodată că sunt dependentă de mâncare, dar asta este ceea ce simt. Încă am o problemă cu asta", a explicat cântăreaţa. Janet mai spune că este convinsă că nu va putea renunţa la această dependenţă până când nu  va rezolva probleme de ordin psihic care stau în spatele acestei probleme.

×
Subiecte în articol: dieta janet jackson