x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jennifer Aniston îşi vinde locuinţa pentru că nu mai poate dormi

Jennifer Aniston îşi vinde locuinţa pentru că nu mai poate dormi

23 Feb 2011   •   11:52
Jennifer Aniston îşi vinde locuinţa pentru că nu mai poate dormi
Sursa foto: Eric Thayer /REUTERS

Jennifer Aniston îşi vinde locuinţa abia renovată din Beverly Hills. Şi pentru că imediat au apărut zvonurile că actriţa ar avea probleme financiare, Jennifer a insistat să explice cum că motivul acestei tranzacţii este unul cât se poate de banal, în comparaţie cu falimentul. "Nu mai pot să dorm. Mă aflu într-un moment în care vreau ca lucrurile să fie simple. Viaţa mea trebuie simplificată şi, o dată cu acest gând, a venit şi acela că trebuie să îmi vând casa".

 

 

153327-jen-aniston-house.jpgAstfel, actriţa a hotârât că proprietatea de aproape 1.000

de metri pătraţi pe care a cumpărat-o în 2006 cu 13,5 milioane de dolari poate fi vândută foarte bine acum pentru 42 de milioane de dolari. Aniston a demarat deja acţiunea în linişte, cu ajutorul unei agenţii imobiliare.

Jennifer a mai dezvăluit recent că vrea să se întoarcă la New York, deoarece, spune ea, duce dorul locului în care a copilărit. Ea a fost observată vizitând un apartament în valoare de 15 milioane de dolari în acest oraş. "Am căutat şi am căutat şi am căutat. Am crescut în New York, îmi lipseşte", a spus ea, citată de showbizspy.com. Actriţa a mai adăugat că nu există un alt oraş ca New York-ul. "Este oraşul tuturor, este plin de oameni care sunt în mişcare şi este viaţă peste tot", a spus ea.

×
Subiecte în articol: Jennifer Aniston