x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De ce a plâns Jennifer Aniston în direct (VIDEO)

De ce a plâns Jennifer Aniston în direct (VIDEO)

17 Oct 2012   •   12:31
De ce a plâns Jennifer Aniston în direct (VIDEO)

Invitată la talk-show-ul „Chelsea lately”, găzduit de canalul E! și moderat de actrița de comedie Chlesea Handler, actrița Jennifer Aniston nu și-a putut stăpâni emoțiile, în momentul în care a fost întrebată despre relația cu logodnicul Justin Theroux. Aniston a izbucnit în plâns, dar erau lacrimi de fericire, iar Handler, care este și prietenă cu vedeta invitată, a felicitat-o, spunându-i că alcătuiesc (ea și Theroux) cel mai reușit cuplu.
În vârstă de 43 de ani, Jennifer Aniston a fost destul de discretă în privința relației sale cu Theroux, afișându-se destul de rar în compania acestuia. Recent, cei doi au fost văzuți la Santa Fe (New Mexico), unde au petrecut un sfârșit de săptămână. Aniston purta la deget inelul de logodnă cu diamant, a cărui valoare este estimată la un milion de dolari.
Jennifer Aniston a fost căsătorită cu Brad Pitt, iar nunta acestora din anul 2000 a fost fastuoasă, costurile depășind un milion de dolari. Însă, de data aceasta, apropiații vedetei susțin că nunta va fi una discretă, cu doar câțiva apropiați invitați. 



Jennifer Aniston plânge în direct

×