x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun JLo: La 40 de ani te mulţumeşti să placi numai celor dragi

JLo: La 40 de ani te mulţumeşti să placi numai celor dragi

01 Sep 2010   •   00:00

Jennifer Lopez se simte acum mai matură şi doreşte să se concentreze pe ceea ce este cu adevărat important în viaţă: oamenii pe care-i iubeşte, scrie site-ul premiere.fr, citat de Agerpres.



La 41 de ani, JLo nu mai vrea să fie populară sau să fie atentă la tot ce gândesc oamenii despre ea. "Când ai în jur de 20 de ani, eşti într-un vârtej continuu, nici nu prea ştii ce faci. După 40 de ani, te aduni , te concentrezi pe tine însuţi şi înţelegi ce este important în viaţă", spune ea, conform Showbiz Spy. "Acum vreau să mă bucur de mine însămi şi de oamenii importanţi pentru mine şi nu ca înainte, când încercam să plac tuturor", adaugă Jennifer Lopez.

Fericită în căsătoria cu cântăreţul Marc Anthony (2004), alături de care a avut recent un spectacol în Mexic, JLo ştie foarte bine ce lucruri îi fac plăcere: "La prima aniversare a căsătoriei noastre, i-am spus lui Marc că ar trebui să-mi cumpere un cadou cu adevărat frumos pentru că, pentru mine, era mare lucru să fiu căsătorită mai mult de un an. Mi-a oferit un inel minunat, cu diamant de 14 carate. Şi de atunci mi-a mai oferit o mulţime de alte cadouri".

×
Subiecte în articol: lumea