x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jodie Foster: "O să îl iubesc pe Mel Gibson pentru tot restul vieţii"

Jodie Foster: "O să îl iubesc pe Mel Gibson pentru tot restul vieţii"

17 Mar 2011   •   15:10
Jodie Foster: "O să îl iubesc pe Mel Gibson pentru tot restul vieţii"

Mel Gibson şi-a deschis sufletul în faţa uneia dintre cele mai bune prietene ale sale, actriţa fiind mai mult decât impresionată de întreaga sa poveste. Totul s-a întâmplat pe parcursul filmărilor celei mai recente producţii regizate de Foster, unde Gibson interpretează rolul unui bărbat alienat mintal, care s-a împrietenit cu un castor-marionetă, comunicând doar prin intermediul acesteia.  „Îi voi fi recunoscătoare pe viaţă pentru rolul pe care l-a făcut în acest film”, a spus Jodie Foster pentru The Hollywood Reporter. „A oferit personajului o viaţa plină de durere despre care am vorbit timp de mulţi ani, despre care am ştiut că face parte din psihicul lui. Este o parte din el care este minunată şi despre care vreau ca oamenii să ştie. Nu voi regreta niciodată că i-am oferit acest rol”.

Întregul scandal prin care a trecut Mel Gibson cu fosta sa iubită, Oksana Grigorieva, inclusiv telefoanele de ameninţare care au dus la toate problemele de ordin legal ale actorului, au apărut în timp ce se refilmau scene pentru „The Beaver”, producţia cinematografică aflându-se în etapa finală de editare. Mel Gibson a cedat atunci şi i s-a destăinuit lui Foster, lucru pentru care, spune actriţa, era pregătită, fiind gata de multă vreme să îşi ajute un vechi prieten. „Este atât de incredibil de iubitor şi sensibil, chiar este”, povesteşte Foster, adăugând că „este cel mai iubit actor alături de care a lucrat la un film”. „Nu este un sfânt, are o gură bogată şi poate face boacăne pe care le-ar face adolescenţii. Dar am ştiut dinmomentul în care l-am cunoscut că îl voi iubi pentru tot restul vieţii mele”.

Mel Gibson, ale cărui remarci rasiste şi antisemite i-au adus o serie întreagă de necazuri, a reuşit să îi pună în dificultate pe cei de la casa de distribuţie a filmului, Summit, însă actorul este hotârât să crească popularitatea filmului, scrie Huffington Post. Scandalul cu Oksana Grigorieva, care se desfăşoară în continuare la tribunal, poate fi, însă, un factor important care să determine succesul filmului.

×