x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Joe Jackson: "Îmi învinuiesc soţia pentru moartea lui Michael!"

Joe Jackson: "Îmi învinuiesc soţia pentru moartea lui Michael!"

13 Iun 2010   •   00:00
Joe Jackson: "Îmi învinuiesc soţia pentru moartea lui Michael!"
Sursa foto: /X80003

Tatăl megastarului dă vina pe soţia sa, Katherine, pentru decesul lui Michael Jackson, considerând că aceasta nu s-a străduit pentru a-l convinge pe cântăreţ să renunţe la medicamentele pe care le lua, a declarat Joe Jackson într-un interviu pentru săptămânalul britanic News of the World.



În interviul exclusiv acordat săptămânalului britanic, cu 12 zile înaintea comemorării primului an de la decesul Regelui muzicii pop, Joe Jackson dezvăluie detalii despre confruntările dintre el şi soţia sa după decesul lui Michael. „Katherine plângea şi era foarte supărată. Dar nu am îmbrăţişat-o deoarece eram furios pe ea, pentru că plângea”, spune Joe, în vârstă de 80 de ani, care adaugă că a petrecut luni întregi încercând să o convingă pe soţia sa să-l interneze pe cântăreţ pentru a-şi trata dependenţa de medicamente.

„Dacă ar fi făcut ceea ce i-am spus Michael ar fi în viaţă acum”, declară Joe în News of the World, citat de replicaonline.ro. Tatăl lui Michael mărturiseşte, însă, că şi el a avut o parte din vină. În acelaşi interviu Joe Jackson dezvăluie că Paris şi Prince Jackson şi-au văzut mama biologică, Debbie Rowe, pentru prima oară de la decesul cântăreţului, la începutul anului 2010.

Tatăl megastarului mai spune că în ultima perioadă a vieţii, Michael Jackson devenise din ce în ce mai paranoic. „Spunea în continuare că va fi ucis, se temea că va fi împuşcat pe scenă”, explică Joe Jackson.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei intoxicaţii acute cu Propofol.

×
Subiecte în articol: magazin