x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun John Travolta a retras o plângere făcută pentru un presupus şantaj

John Travolta a retras o plângere făcută pentru un presupus şantaj

07 Sep 2010   •   00:00

John Travolta, 56 de ani, a decis să-şi retragă plângerea făcută în justiţie împotriva a doi bărbaţi care au încercat să-l şantajeze pentru a obţine suma de 25 de milioane de dolari, informează femalefirst.co.uk, citat de Agerpres.



Actorul al cărui băiat de 16 ani, Jett, a murit din cauza unui atac cerebral în ianuarie 2009, în timp ce se afla în vacanţă în Bahamas a hotărât să-şi retragă plângerea invocând "stresul emoţional" puternic prin care trece alături de familia sa în acest caz.

"Au fost retrase toate acuzaţiile. John Travolta nu mai este interesat de a continua acest proces pentru că a provocat familiei sale un puternic disconfort emoţional", a precizat Neil Braithwaite, consilier şef la Biroul Procurorului General.

Paramedicul Tarino Lightbourne - unul dintre membrii echipei de medici care l-a tratat pe Jett înainte de moartea acestuia, alături de celălalt inculpat, fostul senator Pleasant Bridgewater, ar fi solicitat suma de 25 de milioane de dolari de la John Travolta pentru a nu face publică o variantă cel puţin inedită a felului în care ar fi murit Jett, variantă conform căreia adolescentul ar fi fost ucis premeditat, chiar de părinţii săi.

Ambii acuzaţi au pledat nevinovaţi la acuzaţiile de şantaj şi tentativă de extorcare de bani.

×
Subiecte în articol: lumea