x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Johnny Depp, cel mai profitabil actor pentru sălile de cinema in 2007

Johnny Depp, cel mai profitabil actor pentru sălile de cinema in 2007

de Jurnalul National    |    04 Ian 2008   •   00:00

Actorul american Johnny Depp, starul seriei "Piraţii din Caraibe", a fost desemnat cel mai profitabil actor pentru proprietarii de săli de cinema in 2007

Actorul american Johnny Depp, starul seriei "Piraţii din Caraibe", a fost desemnat cel mai profitabil actor pentru proprietarii de săli de cinema in 2007, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat printre reprezentanţii industriei, informează hollywoodreporter.com. Depp, care in 2007 şi-a lansat două filme, "Piraţii din Caraibe: La capătul lumii" şi "Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street", a fost desemnat cel mai profitabil actor, pentru al doilea an consecutiv, in urma unui sondaj realizat de Quigley Publishing Co. Will Smith, aflat in prezent pe marile ecrane cu drama SF "Legendă vie", s-a situat pe locul al doilea in top, acesta fiind urmat de George Clooney, Matt Damon, Denzel Washington, Russell Crowe, Tom Cruise, Nicolas Cage, Will Ferrell şi Tom Hanks.

Este pentru prima dată in ultimii 24 de ani cănd distribuitorii nu au inclus o femeie in acest top, in ciuda succesului unor actriţe precum Katherine Heigl ("Un pic insărcinată") şi Keira Knightley ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii").

×
Subiecte în articol: magazin