x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Johnny Depp, înspăimântat de insectele din jungla hawaiană

Johnny Depp, înspăimântat de insectele din jungla hawaiană

10 Mai 2011   •   13:48
Johnny Depp, înspăimântat de insectele din jungla hawaiană
Sursa foto: Mike Nelson/EPA

Poveştile lui Johnny Depp de la filmările celei mai recente părţi din seria “Pirates of Carribean”, “On Stranger Tides”, par să fie din ce în ce mai amuzante, actorul povestind cu umor despre peripeţiile sale alături de Penelope Cruz şi Geoffrey Rush. Actorul  dezvăluit acum că, pe întraga perioadă a filmării scenelor din pădure, în Hawai, a trăit cu spaima că va fi atacat de insecte sau târâtoare dubioase. “Se auzeau nişte sunete stranii din junglă. Geoffrey vine din Australia – acolo totul este otrăvitor, chiar şi berea uneori. Aşa că acolo în jungle hawaiană erau nişte creature extreme de stranii. Chestii cu un million de picioare şi cleşti, lucruri din astea, aşa că a avut ceva trepidaţii. Încă sunt speriat de ele”, a povestit Johnny Depp, citat de showbizspy.com.

Tot recent, actorul, care are doi copii împreună cu Vanessa Paradis,  a dezvăluit că nu i-a dat sfaturi actriţei Penelope Cruz în acest domeniu, spunându-i doar că a fi părinte îţi oferă “cea mai bună călătorie a vieţii”.

Penelope Cruz şi soţul său, Javier Bardem au devenit părinţii unui băieţel, Leo, în luna ianuarie, actriţa fiind însărcinata în perioada în care a filmat alături de Johnny Depp pentru cel de-al patrulea film “Pirates of Carribean”.

×
Subiecte în articol: Johnny Depp Piratii din Caraibe