x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Johnny Depp, muşcat de bulldogul Angelinei

Johnny Depp, muşcat de bulldogul Angelinei

13 Ian 2011   •   16:44
Johnny Depp, muşcat de bulldogul Angelinei
Sursa foto: Juan Medina/REUTERS

 Chiar dacă Angelina Jolie pare să se fi împrietenit de minune cu recentul său partener de filmări, câinele proprietate personală a cuplului Jolie-Pitt pare să nu fie la fel de amabil ca stăpâna sa. Johnny Depp a declarat într-un interviu recent că a fost muşcat de Jacques, buldogul cuplului Jolie-Pitt, în timpul filmărilor de la Veneţia pentru thrillerul "The Tourist".

Angelina Jolie şi Brad Pitt au dorit să îşi petreacă seara în oraş şi aveau nevoie de o persoană care să le supravegheze câinele pentru câteva ore. Johnny Depp, un bun prieten al celebrului cuplu de la Hollywood, s-a oferit să aibă grijă de buldogul Jacques. Însă, imediat ce au rămas singuri, câinele l-a atacat pe starul american. "În mod nesăbuit, m-am lăsat convins să am grijă de Jacques pentru o seară. Este un buldog uriaş. Încă de la început am avut un sentiment neplăcut, deoarece Jacques mirosea îngrozitor", a declarat Johnny Depp, scrie the sun.co.uk, preluat de Mediafax.  "Însă mi-am spus: «Haide, este doar o seară. Vei supravieţui». Totul a mers bine până când m-am aşezat pe marginea patului pentru a-mi scoate pantofii. Jacques s-a aruncat pe mine din spate şi a continuat să sară pe mine. Nu este deloc mic. Cântăreşte în jur de 80 de kilograme, dar în acele momente mi se părea că are o greutate de 130 de kilograme. Am strigat după ajutor şi, din fericire, cineva a venit şi a luat bestia de pe mine", a adăugat actorul.

Buldogul Jacques a însoţit cuplul Jolie-Pitt în vara anului trecut la Veneţia, unde au fost filmate cele mai multe dintre scenele incluse în lungmetrajul "The Tourist", în care rolurile principale sunt interpretate de Angelina Jolie şi Johnny Depp. Potrivit presei internaţionale, cu ocazia filmărilor pentru "The Tourist", Johnny Depp şi Angelina Jolie s-au împrietenit şi au făcut schimb de sfaturi în ceea ce priveşte creşterea şi educaţia copiilor. La Veneţia au fost prezenţi şi partenerii de viaţă ai celor doi protagonişti - cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, respectiv actorul american Brad Pitt. Cei patru artişti au devenit buni prieteni în timpul filmărilor pentru acest lungmetraj şi au fost fotografiaţi de multe ori luând masa împreună.

 

×
Subiecte în articol: angelina jolie Johnny Depp brad pitt