x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Julia, confundata cu Paris Hilton

Julia, confundata cu Paris Hilton

de Adrian Vaduva    |    14 Oct 2005   •   00:00
Julia, confundata cu Paris Hilton
MONDEN
Componenta formatiei Sexxy, Julia, a fost confundata de un fotograf neamt cu Paris Hilton. De altfel, aceasta nu este prima data cand Juliei i se spune ca seamana foarte mult cu celebra mostenitoare a imperiului Hilton. "De foarte multe ori mi s-a spus ca arat precum ea. Iar in Germania, unde noi (n.r. - Sexxy) am sustinut un concert, pe cand ne aflam intr-o berarie bavareza un fotograf s-a apropiat de mine si m-a intrebat daca eu sunt Paris. A ramas uimit cand i-am dat un raspuns negativ", a declarat "sexoasa".

UIMIRE. Profitand de cateva zile libere, cele doua fete au vizitat si una dintre cele mai mari atractii de la München, fostul lagar de concentrare Dachan. "Am fost foarte uimita cand l-am vizitat. Am petrecut aproape jumatate de zi in acest loc, unde au suferit multi oameni", ne-a povestit Julia.

CUMPARATURI. Insa cantareata nu s-a limitat doar la acest gen de vizite. Si magazinele de haine din München au beneficiat de atentia romancei. Asa se face ca artista a cheltuit nu mai putin de 1.500 de euro pe toale. Insa a meritat, mai ales ca cele doua fete, Julia si Claudia, i-au impresionat pe organizatorii de concerte de acolo. Cu toate ca acestia se asteptau ca la cantarea trupei Sexxy sa participe in jur de 200-300 de spectatori, in final s-a descoperit ca in sala s-au aflat peste 500 de oameni. Tocmai de aceea, Julia Chelaru si colega ei se vor intoarce in Germania.

Puya si Sisu scot un nou album


In curand, un nou album semnat Sisu si Puya isi va face aparitia pe piata muzicala romaneasca. Mai sunt de pus la punct doar detaliile. "Negativele sunt deja gata. Cel mai probabil la jumatatea lunii noiembrie vom lansa si urmatorul nostru material discografic. O data cu aceasta festivitate isi va face aparitia si colegul meu Sisu", ne-a promis Puya. De asemenea, acest album va fi unul special, avand in vedere ca, la sfarsitul lui octombrie, Sisu va fi eliberat din inchisoare. Trebuie amintit ca rapperul din Salajean a fost retinut in urma cu cativa ani sub acuzatia de consum de droguri. Iar acest CD este primul la care Sisu va participa dupa ce va redeveni un om liber.

Aniela Petreanu, fobie de torturi


Nu exista filmare pentru "Gogomanii" care sa nu se lase cu peripetii. Aniela Petreanu, protagonista serialului difuzat de Antena 1 in fiecare sambata, de la ora 21:00, a facut-o lata la filamrile de zilele trecute. Dupa ce au filmat cinci scene in care s-au folosit tot atatea torturi, protagonistii au vrut sa iasa la o… prajitura. Ca si cum nu ar fi avut parte de ajuns de dulciuri, la cofetarie… surpriza: pentru Aniela s-au pregatit cinci torturi care mai de care mai gustoase si mai aratoase.

Mihaela, mamica si cantareata


Mihaela Cernea, una dintre vocile feminine ale trupei Class, este ocupata pana peste cap. De cand a devenit mamica, cantareata trebuie sa aiba grija de cel mic si, in acelasi timp, nu-si neglijeaza nici cariera muzicala. "Cand sunt plecata in concerte, cele doua bunici (n.r. - mama si soacra Mihaelei) stau cu cel mic. De aceea nu este nici o problema atunci cand sunt plecata pentru a sustine un concert", ne-a dezvaluit interpreta. De altfel, Class a filmat in aceste zile un nou videoclip. "Vom petrece jumatate de zi in fata camerelor, dupa care avem un show. Clipul va fi incheiat fara noi, intrucat vor fi trase cadrele cu dansatorii si figurantii", a declarat Mihaela.

SA MAI SI RADEM
Directorul unui spital de nebuni le spune pacientilor:
- Daca sunteti cuminti, va fac o piscina!
Dupa cateva zile, directorul le spune pacientilor:
- Baieti, v-am facut piscina... sariti in ea!!
Dupa cateva minute, pacientii, toti cu dureri de cap, de picioare.
Directorul, cu zambetul pe buze:
- Daca sunteti cuminti, va pun si apa!

Doctorul ii spune pacientului:
- Am doua vesti: una proasta si una buna, cu care vrei sa incep? - Cu aia proasta.
- Ti-am amputat ambele picioare!
- Si cea buna?
- Am gasit o persoana draguta caruia sa-i vand bocancii!

Culmea tehnologiei: Sa alungi o musca de pe ecranul calculatorului cu cursorul de la mouse!

La intrarea in padure era un semn: "Atentie! O Farfurie Zburatoare s-a prabusit! S-au raportat incidente cu Martieni! Aveti grija! Martienii sunt mici, verzi si au ochii bulbucati!". Merg doi tineri prin padurea respectiva si, minune mare, intalnesc pe cineva mic, verde si cu ochii bulbucati!
- Tu esti Martianul?
- Nu! Eu sunt Padurarul!
×