x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Justin Bieber îşi întreţine părul cu 1500 de dolari pe lună

Justin Bieber îşi întreţine părul cu 1500 de dolari pe lună

23 Ian 2011   •   12:59
Justin Bieber îşi întreţine părul cu 1500 de dolari pe lună

Freza lui Justin Bieber face înconjurul lumii, cel puţin printre milioanele de adolescente care îl idolatrizează. Şi cum, în prezent, Bieber este cel mai cunoscut artist de pe mapamond, şi părul lui trebuie întreţinut de mâini fine. Nu ştim exact cât de fine sunt mâinile Vanessei Price, care se ocupă de tunsoarea cântăreţului o dată la două săptămâni, după cum chiar ea declară, citată de popeater.com, dar ce ştim este că Bieber dă 750 de dolari pentru fiecare aranjare a podoabei capilare. Deci, 1500 de dolari pe lună.

Atât Bieber, cât şi stilista spun, însă, că nu şi-au închipuit vreodată că tunsoarea cântăreţului va deveni atât de populară în numai doi ani, dar, când te numeşti Justin Bieber şi ai cel mai vizualizat videoclip din istoria Youtube, probabil că trebuie să te aştepţi şi la obsesii ale fanilor în legătură cu tot ceea ce ţine de tine. Şi Justin Bieber, deşi are o vârstă fragedă, de doar 16 ani, spune că acum este conştient de acest lucru. El a afirmat recent că nu mai poate să facă tot ceea ce îi trece prin cap, deoarece ştie că acţiunile sale au acum impact asupra fanilor săi.

Revenind, însă, la tunsoare, Vanessa Price afirmă că, totuşi, amândoi au fost de-a dreptul şocaţi când au realizat cât de mult ţin cont fanii (sau mai mult fanele?) de freza idolului lor. Bieber a adoptat de curând un look schimbat, venind la decernarea Globurilor de Aur cu o tunsoare nouă, care îi schimbă aspectul cu care ne-a obişnuit încă din 2009..  

×
Subiecte în articol: Justin Bieber