x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Justin Bieber, reuniune cu familia la premiera filmului său, "Never say never"

Justin Bieber, reuniune cu familia la premiera filmului său, "Never say never"

02 Feb 2011   •   15:49
Justin Bieber, reuniune cu familia la premiera filmului său, "Never say never"

Justin Bieber a fost aşteptat de nenumăraţi fani care au dorit să îl vadă când şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la lansarea filmului autobiografic, "Never Say Never", în ţara sa natală, Canada. Deşi mulţi dintre admiratorii săi, sau mai bine zis dintre admiratoare, au rămas pe afară, chiar dacă au aşteptat o noapte întreagă, norocoşii l-au putut vedea de aproape pe Bieber alături de părinţii şi sora sa vitregă din partea tatălui, Jazmyn.

Justin Bieber mai are un frate vitreg mai mic, Jaxon. Cântăreţul, deşi a fost crescut doar de mama sa, Pattie Malette, este apropiat şi de cea de-a doua familie a tatălui său, care s-a recăsătorit. Bieber a postat chiar şi un mesaj pe Twitter înainte de a ajunge la Toronto, despre sora sa, scrie dailymail.co.uk. "Fericit. Mă joc cu Jazzy, care spune Bieber, Bieber, Bieber. LOL. #luvmysis (o iubesc pe sora mea n.r.)", a împărtăşit Bieber.

Deşi mama sa a fost cea care l-a susţinut în carieră până acum, Bieber nu uită însă de tatăl lui, căruia îi acordă un credit important în ceea ce priveşte cultura sa muzicală. "Când eram mai mic, el m-a învăţat să cânt la chitară şi mi-a arătat trupe precum Guns'n'Roses şi Metallica. M-a învăţat să şi conduc. E cool", a povestit Bieber.  (foto: dailymail.co.uk)

×
Subiecte în articol: Justin Bieber