x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Justin Bieber tătic? El s-a decis să accepte testul de paternitate

Justin Bieber tătic? El s-a decis să accepte testul de paternitate

07 Noi 2011   •   15:32
Justin Bieber tătic? El s-a decis să accepte testul de paternitate

Cantaretul Justin Bieber, in varsta de 17 ani, se va supune unui test ADN pentru a dovedi ca nu este tatal unui bebelus a carui mama, in varsta de 20 de ani, a afirmat ca a avut o aventura cu artistul canadian, iar ulterior va depune plangere in justitie contra acesteia.

"Justin Bieber se va supune unui test ADN peste doua saptamani, atunci cand va reveni in Statele Unite ale Americii, pentru a dovedi ca nu este tatal bebelusului nascut de Mariah Yeater", se afirma pe site-ul TMZ.com, care citeaza surse din anturajul artistului.

Cantaretul canadian, un idol al adolescentilor nord-americani, se afla in aceasta perioada in Europa pentru a-si promova cel mai recent album, intitulat "Under the Mistletoe".

Mariah Yeater afirma ca a intretinut un raport sexual cu Justin Bieber dupa un concert al acestuia si ca bebelusul s-a nascut din aceasta relatie.

Potrivit acelorasi surse citate de TMZ.com, "dupa ce testele vor dovedi ca Justin nu este tatal copilului, el si echipa lui de avocati vor depune plangere in justitie".

Saptamana trecuta, revista Star anunta ca o tanara femeie a depus deja plangere in justitie contra cantaretului canadian pentru a-l determina sa isi recunoasca paternitatea.

Justin Bieber, care a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario, dar care in prezent locuieste in Statele Unite, reprezinta una dintre marile surprize ale galei American Music Awards - unde a castigat patru trofee -, dar si ale ultimilor doi ani. Albumul sau de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare in Statele Unite ale Americii (Mediafax).

×
Subiecte în articol: copil tata justin bieber tatic canadianca