x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Justin Bieber vrea să ajute orfanii din România

Justin Bieber vrea să ajute orfanii din România

28 Dec 2010   •   10:28
Justin Bieber vrea să ajute orfanii din România
Sursa foto: /Reuters
143967-.jpgVrea să devină noul Michael Jackson atingînd ceea ce i-a plăcut mai mult Regelui Pop - copiii. Vorbim despre noul idol global al adolescentelor, cîntăreţul Justin Bieber, care vrea să ajute orfanii din România. Mai mult, vrea chiar să vină în România.

Într-un interviu pentru CNN, superstarul canadian de nici 17 ani, s-a declarat profund marcat de imaginile cu orfelinatele din România pe care le-a văzut la televizor.

În România, afirmă Justin Bieber, sunt mulţi orfani care nu sunt niciodată atinşi sau iubiţi. "Vreau să merg acolo şi, pur şi simplu, să-i ţin în braţe", a adăugat Bieber, potrivit celebrifi.com, citat de realitatea.net.

El a mai spus în interviu că se gândeşte la idolul lui, Michael Jackson, ori de cîte ori vede copii cu o viaţă grea şi se simte obligat să-i ajute.

Pentru cine nu ştie, Justin Bieber are deja, la aproape 17 ani, un album de studio, două turnee din care unul mondial, numeroase premii, 17 de milioane de fani numai pe Facebook şi milioane de discuri vîndute în întreaga lume. Totul în numai doi ani de carieră.

×