x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate şi prinţul William, despăgubiţi de compania de zbor aleasă pentru întoarcerea din SUA

Kate şi prinţul William, despăgubiţi de compania de zbor aleasă pentru întoarcerea din SUA

21 Iul 2011   •   15:39
Kate şi prinţul William, despăgubiţi de compania de zbor aleasă pentru întoarcerea din SUA

Ca sa se intoarca din Statele Unite in Anglia, printul William si Kate Middleton au facut ca toata lumea: au luat bilete la un avion de linie al British Airways. Dar nu totul s-a petrecut conform asteptarilor, iar compania aeriana a trebuit sa acorde o despagubire celebrului cuplu, scrie news-de-stars.

Nu chiar ca toata lumea, comenteaza site-ul, pentru ca au mers la clasa intai. Ducele si ducesa de Cambridge se asteptau sa aiba un zbor placut, cu un pahar de sampanie si cateva fursecuri in fata televizorului individual...Nu au avut insa acest noroc, pentru ca ecranele individuale ale celor doi n-au functionat. La 5.600 biletul, a fost chiar neplacut, dar perechea princiara n-a facut prea mult caz. La inceput au fost cam necajiti, dar s-au imbracat apoi in haine mai lejere si s-au purtat 'prieteneste cu ceilalti pasageri', potrivit Mirror, preluat de Agerpres.

Oricum, British Airways a tinut sa le acorde o despagubire pentru acest incident suparator, oferind printului si sotiei sale un bon de cumparaturi de 200 de lire (225 euro).

×