x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Katy Perry a păcălit abc şi Yahoo înscenându-şi un flagrant de playback (VIDEO)

Katy Perry a păcălit abc şi Yahoo înscenându-şi un flagrant de playback (VIDEO)

de Robert Veress    |    16 Noi 2011   •   09:50
Katy Perry a păcălit abc şi Yahoo înscenându-şi un flagrant de playback (VIDEO)

Singura femeie care a reusit sa intre in Top Bilboard 100 cu 5 hit-uri, intr-un singur an (in 2010), Katy Perry a ales o cale mai putin ortodoxa, dar foarte eficienta de a-si face publicitate.

Ea si-a inscenat propriul flagrant de playback, intr-o serie de concerte sustinute in California.

Primul filmulet a aparut pe youtube acum 10 zile, dar a trecut nebagat in seama. O alta filmare, de la un concert mai recent, a ajuns insa ceva mai populara, probabil datorita faptului ca Perry isi dezvaluie desuurile in timp ce 'gafeaza'.

Astfel, filmarea a ajuns la televiziunea abc, la populara rubrica 'Play of the day'. Iar Yahoo news titreaza, chiar acum (miercuri, 16 noiembrie 2011, 13.00 - ora Romaniei): 'Katy Perry's embarassing concert flub' (Moment jenant in concertul lui Katy Perry).

Stirea face inconjurul lumii, detractorii grabindu-se sa o faca bucatele pe artista, deci scopul este atins – publicitate negativa, cu happy end: mai devreme sau mai tarziu, cineva le va spune si americanilor ca a fost un banal moment de actorie al solistei, destinat sa o promoveze fara a plati un singur dolar.

×
Subiecte în articol: katy perry fluier katy perry playback