x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kevin Chilton: SUA au nevoie de un nou arsenal nuclear!

Kevin Chilton: SUA au nevoie de un nou arsenal nuclear!

de Corina Andriuta    |    05 Mar 2008   •   00:00
Kevin Chilton: SUA au nevoie de un nou arsenal nuclear!

12:35 • Generalul de aviaţie american Kevin Chilton a cerut Congresului SUA să îşi revizuiască atitudinea faţă de bugetul alocat pentru dezvoltarea armamentului nuclear: „Trebuie să revizuim stocul de arme nucleare. Ne trebuie armament de tip nou, dar avem nevoie de aceste arme şi ca metodă de intimidare”, a declarat Chilton, citat de izvestia.ru.

Generalul de aviaţie american Kevin Chilton a cerut Congresului SUA să îşi revizuiască atitudinea faţă de bugetul alocat pentru dezvoltarea armamentului nuclear: „Trebuie să revizuim stocul de arme nucleare. Ne trebuie armament de tip nou, dar avem nevoie de aceste arme şi ca metodă de intimidare”, a declarat Chilton, citat de izvestia.ru.

 

CERE BANI. Generalul a menţionat că armele nucleare de tip nou sunt „mult mai sigure” şi „permit ţării să reducă considerabil rezervele de arme nucleare vechi”. În proiectul bugetului pentru anul 2009, care a fost prezentat luna trecută Congresului pentru examinare, pentru dezvoltarea armamentului nuclear de tip nou sunt prevăzute doar 10 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: magazin