x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kevin Federline a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Britney Spears

Kevin Federline a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Britney Spears

de Nicoleta Craciun    |    10 Ian 2008   •   00:00


Kevin Federline a obţinut un ordin temporar de restricţie împotriva fostei sale soţii, Britney Spears, după o dispută cu aceasta legată de custodia copiilor, care a fost rezolvată cu ajutorul poliţiei din Los Angeles, informează people.com.


 

 

Ordinul de restricţie a fost emis pe perioada a cinci zile lucratoare, pentru a “stabiliza situatia”, a confirmat avocatul lui Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan.

Kaplan a refuzat să indice dacă Federline va cere prelungirea ordinului de restricţie.

Potrivit ordinului, Britney nu se poate apropia de Federline la o distanţă mai mică de 100 de picioare (30 de metri), în caz contrar riscând o pedeapsă cu închisoarea.

“Kevin nu vrea ca fiii lui să mai fie implicaţi în viaţa lui Spears. Mai mult, el vrea ca baieţii să crească într-un mediu stabil”, a indicat avocatul lui Federline.

Pe 4 ianuarie, lui Spears, în vârstă de 26 de ani, i s-a retras dreptul de a-şi vizita copiii, Preston, în vârstă de doi ani, şi Jayden, în vârstă de un an, a căror custodie este deţinută de Federline, până la urmatoarea audiere din cadrul procesului de stabilire a tutelei, care va avea loc pe 14 ianuarie.

Fosta “Lolita” a muzicii pop a pierdut custodia copiilor săi în octombrie, în favoarea fostului soţ, Kevin Federline, la puţin timp după ce a fost pronunţat divorţul, decizie luată de judecător în urma evaluarii comportamentului sau haotic: consum de droguri, petreceri, accidente rutiere etc.

×
Subiecte în articol: magazin federline