x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kim Kardashian, într-un clip care nu trebuia să fie cunoscut publicului (VIDEO)

Kim Kardashian, într-un clip care nu trebuia să fie cunoscut publicului (VIDEO)

31 Aug 2011   •   06:36
Kim Kardashian, într-un clip care nu trebuia să fie cunoscut publicului (VIDEO)

Piesa pe care Kim a lansat-o in decembrie 2010, "Jam - Turn it Up", a fost un real esec. Insa, in eventualitatea in care piesa avea succes, a fost filmat si un videoclip. Materialul video nu a fost lansat oficial, iar starleta nu a vrut sa fie cunoscut publicului. Cu toate acestea, clipul a aparut pe internet.

In imagini Kim Kardashian isi arata faimoasele forme, fiind imbracata doar intr-o pereche de pantaloni extrem de scurti si un maieu. Vedeta in varsta de 30 de ani apare intr-o camera intunecata si face miscari lascive in timp ce canta.

Se pare ca vedeta este deranjata de aparitia online a videoclipului, despre care sora ei, Khloe, a declarat ca nu trebuia sa fie cunoscut publicului, potrivit Mediafax. "A fost ceva ce a vrut sa faca pentru ea, pentru distractie. Videoclipul nu trebuia sa fie facut public", a declarat Khloe Kardashian.

Aceasta nu este pentru prima data cand un videoclip in care apare vedeta devine cunoscut fara voia sa. In 2007, Kim Kardashian a fost protagonista unui scandal in urma aparitiei unei casete porno filmata alaturi de fostul ei iubit, Ray J.

Kim Kardashian s-a casatorit luna aceasta cu Kris Humphries, vedeta a baschetului american, la petrecerea de nunta fiiind invitate celebritati precum Eva Longoria, Lindsay Lohan si Avril Lavigne. Drepturile exclusive asupra imaginilor de la nunta au fost achizitionate de revista People, pentru 1,5 milioane de dolari, potrivit unor surse apropiate cuplului.

×