x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Leonard, Ca$$a Loco, a debutat ca scriitor

Leonard, Ca$$a Loco, a debutat ca scriitor

de Adrian Vaduva    |    25 Noi 2005   •   00:00
Leonard, Ca$$a Loco, a debutat ca scriitor
MONDEN
Cei trei bistriteni de la Ca$$a Loco au revenit in forta. Saptamana trecuta baietii si-au lansat cel de-al cincilea album din cariera, "Mergi blat". Pentru Leonard Muha, acest material discografic reprezinta o crestere calitativa a muzicii lor: "Am dat la o parte umorul de clovni care ne caracteriza inainte si am devenit mai ironici, mai caustici, mai duri. Albumul «Mergi Blat» contine atat piese amuzante, cat si unele foarte dure. Toate acestea reprezinta noua varianta Ca$$a Loco". De asemenea, Leonard mai are un motiv de bucurie. Astazi isi va lansa romanul "Un rol pentru Andra", un volum de dragoste cu multe amanunte din lumea show-biz-ului, autohton. "Am lucrat la el aproape doi ani de zile, cu o pauza de cateva luni. Totul a inceput prin 2003, cand am povestit cateva intamplari amuzante, dar absolut adevarate, unor prieteni.

Cum nimeni nu credea in veridicitatea lor, m-am hotarat sa le transpun pe hartie. Dupa ce am scris vreo 20 de pagini, le-am aratat unui prieten scriitor rugandu-l sa-si spuna parerea. Acesta m-a incurajat sa-mi continui munca si astfel s-a nascut «Un rol pentru Andra»", ne-a dezvaluit autorul, care se gandeste sa-si continue cariera literara. Ba mai mult, Muha spera ca anul viitor sa-si mai indeplineasca un vis: sa organizeze o expozitie foto.

Nick se pirateaza singur


Nick, componetul trupei N&D, a hotarat sa nu mai scoata pe piata nici un album. Nu, nu va renunta la muzica! A ajuns doar la concluzia ca nu renteaza sa apari cu noi materiale discografice, pentru ca nu-ti scoti nici macar banii pe care i-ai investit in ele. Motivul: pirateria din Romania. "De acum incolo voi face doar cate o piesa care va benefiacia si de videoclip. In rest, nimic. Oricum, azi nimeni nu mai cumpara albume, intrucat acestea se gasesc gratis pe net. Asa ca mai bine ma piratez eu insumi, decat s-o faca altii. Iar banii ii castig din concerte. Am un repertoriu de 40 de minute si n-am dus niciodata lipsa de oferte", a declarat Nick, care se pregateste sa plece in turneu prin tara. (A.V.)

Proconsul asteapta vacanta


Chiar daca nu au mai aparut cu nimic nou in ultima perioada, baietii de la Proconsul nu duc lipsa de oferte pentru a canta in tara. "Am fost solicitati sa sustinem cateva spectacole prin Bacau si Iasi. Abia asteptam sa luam o pauza de cateva zile ca sa ne mai recuperam fortele", a declarat Bodo, solistul trupei. De asemenea, "proconsul-ii" se pregatesc sa-si lanseze CD "Balade. Pentru Tine", un album care va contine toate cantecele lente ale trupei. (A.V.)

Desperado lanseaza album


In curand, formatia Desperado se va imbogati cu un nou album. Cel de-al cincilea din cariera, iar aparitia sa este preconizata de Sarbatori. Asa cum ne-au obisnuit baietii de la Desperado, versurile cantecelor trateaza intr-un mod sarcastic si totodata amuzant defectele societatii romanesti. "La toti ni-i greu", este piesa care va beneficia de un videoclip. Inca nu se cunoaste cu exactitate povestea clipului, insa Calin Pop, chitaristul trupei, ii asigura pe fani ca nu vor fi dezamagiti: "Zilele urmatoare urmeaza sa mergem la filmari. Sper ca oamenii care ne iubesc muzica vor fi la fel de multumiti precum suntem noi de acest material discografic, la care am muncit mai multe luni". (Adrian Vaduva)

SA MAI SI RADEM...
Stiti de ce inmoaie ardelenii painea in ciorba?
Ca sa nu deschida gura de doua ori.

Care e diferenta intre o blonda proasta si un dinozaur?
- Pai, dinozaurii au disparut de mult.

O blonda intreaba pe strada: nu va suparati, stiti cat este ceasul?
13 si 15, spuse domnul.
Hmm… ciudat… asta e a treia oara cand intreb si de fiecare data mi se raspunde tot altceva.

Copilotul, catre pilot:
- Motorul din dreapta merge?
- Merge.
- Dar cel din stanga?
- Mergeee! Deja ne-a depasit.

Alinuta se uita cu ochii inchisi in oglinda si mama ei o intreaba:
Alinuta,de ce stai cu ochii inchisi in oglinda?
- Vreau sa vad cum arat cand dorm.

Alinuta: Mama, de ce alearga tata in zig-zag?
Mama: Fata, taci si mai da niste gloante din-alea!

Alinuta intreaba pe mami: "Mami cat mai avem pana la bunica?".
Mama Alinutei raspunde: "Taci si sapa!"
×