x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Liam Gallagher, Lennon reincarnat

Liam Gallagher, Lennon reincarnat

de Radu Popa    |    15 Dec 2006   •   00:00
Liam Gallagher, Lennon reincarnat

Liderul trupei Oasis e influentat de spiritul fostului membru al trupei Beatles, John Lennon. Liam merge chiar mai departe cu originala sa "teorie" afirmand ca ar fi, nici mai mult, nici mai putin, decat "reincarnarea" legendarului muzician britanic.

Mistere Stiinta

Liderul trupei Oasis e influentat de spiritul fostului membru al trupei Beatles, John Lennon. Liam merge chiar mai departe cu originala sa "teorie" afirmand ca ar fi, nici mai mult, nici mai putin, decat "reincarnarea" legendarului muzician britanic. Gallagher sustine acest lucru, in ciuda faptului ca el avea 8 ani atunci cand idolul sau a fost asasinat de un admirator fanatic, Mark David Chapman. Desi Noel Gallagher considera ca fostul Beatles a devenit o adevarata obsesie pentru fratele sau, Liam, el nu a ezitat sa-i cumpere acestuia colierul "tamaduitor" purtat de Lennon in timpul vietii.

Fantoma. Liam, vocalist al grupului Oasis, insista ca stafia idolului sau, John Lennon, i-a aparut cu ani in urma, in timp ce se afla in casa unui prieten din orasul sau natal, Manchester. Gallagher sustine ca, dupa ce a atipit in locuinta amicului sau, a putut simti la un moment dat o prezenta straina in camera. Desi aceasta se "furisase" in spatele sau, Liam a realizat ca era vorba despre Lennon. Liderul trupei Oasis, in loc sa fie speriat de aparitia fantomatica, a fost mai degraba inspirat de aceasta in compunerea unor viitoare piese. Se pare ca episodul respectiv nu a reprezentat singura aparitie a stafiei lui John. Fostul sau coleg de trupa Paul McCartney crede ca John si-a facut simtita "prezenta" in timp ce cei trei supravietuitori ai Beatles-ilor inregistrau, in 1995, o noua versiune a melodiei "Free like a bird". Lennon a aparut sub forma unui paun alb, venit "de nicaieri", in timp ce muzicienii faceau o poza in afara studioului in care realizau inregistrarile. Toti cei de fata erau convinsi ca paunul era, de fapt… John Lennon.
News

"Membre-fantoma". Sindromul membrelor-fantoma, sentimentul ca un membru amputat unei persoane se afla inca "la locul sau", reprezinta o senzatie stranie resimtita de indivizii respectivi, dar putin inteleasa de specialisti. Intre 50% si 80% din ei resimt senzatii "fantomatice" extrem de intense (dureri, caldura, frisoane, arsuri) chiar daca organele respective nu mai sunt. Unii pacienti au marturisit chiar ca pot simti cum mana amputata "gesticuleaza" sau incearca sa "apuce" un obiect. Durerile "membrelor-fantoma" sunt tulburatoare, deoarece nu exista terminatii nervoase in zonele respective. Specialistii isi concentreaza atentia asupra unor posibile metode de tratament bazate pe realitatea virtuala.

Limbaj cabalin. Un fost afacerist, care se autointituleaza "comunicator cu animalele/specialist in echitatie", a declarat in fata celor mai mari crescatori de cai din SUA ca animalele acestora "vorbesc" cu el. Specialistul a marturisit ca este inzestrat cu o abilitate paranormala: el poate simti acelasi lucru pe care il simt si caii. El poate "simti" dureri de articulatii, dureri de vertebre, dureri de copite sau zvacniri ale venelor. (R.P.)

×
Subiecte în articol: lennon