x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Liam Neeson vorbeşte pentru prima dată despre moartea soţiei sale

Liam Neeson vorbeşte pentru prima dată despre moartea soţiei sale

16 Feb 2011   •   16:18
Liam Neeson vorbeşte pentru prima dată despre moartea soţiei sale
Sursa foto: Kieran Doherty/REUTERS

La aproape doi ani după ce soţia lui Liam Neeson, Natasha Richardson, a murit în urma unui accident de ski, actorul a ales să vorbească pentru prima dată public despre acest tragic eveniment. Deşi, după cum chiar Neeson spune, i-a fost greu să facă acest lucru, el s-a destăinuit pentru publicaţia Esquire.

Actorul a făcut o paralelă între accidentul de motocicletă din anul 2000 căruia i-a supravieţuit el şi cel de ski care i-a furat soţia. "Am intrat la Urgenţă - erau cam 17-18 oameni acolo, mâini fracturate, ochi învineţiţi, toate alea - şi, pentru prima dată după mulţi ani, nimeni nu m-a recunoscut. Nici asistentele, pacienţii, nimeni. După ce a, ajuns, nu m-au lăsat să o văd. ,-am uitat printre ei, împingându-i, ştiind că soţia mea este acolo undeva în spatele lor", a povestit actorul, citat de popeater.com.

Liam Neeson vorbeşte foarte rar de viaţa sa personală, şi la început a fost destul de temător să se destăinuie, însă atunci când a venit vorba de accidentul său de motocicletă, povestea a curs de la sine. În anul 2000, Liam Neeson a pierdut controlul motocicletei după ce a lovit o căprioară, şi a ajuns într-un şanţ, fracturându-şi pelvisul în două locuri. Actorul a fost mutat la un spital din New York, iar soţia sa ajuns într-un suflet să îl vadă. "Am aflat ulterior că îi spuseseră că nu voi supravieţui peste noapte. NU mi-au zis niciodată aşa ceva", a povestit actorul.

152183-rtr1ieau.jpgScena, din nefericire tragică, s-a repetat nouă ani mai târziu, Neeson fiind de această dată cel care se grăbea să ajungă la spital, pentru a-şi veghea soţia care se lovise la cap în timp ce se afla la ski în Canada. Deşi la început nu a avut nimic şi a refuzat să fie dusă la spital, Richardson a intrat n comă după doar câteva ore din cauza unei hemoragii cerebrale. Actriţa a murit a doua zi, la Montreal. "Ce mă fac? Cum trec de pază?", povesteşte Neeson, amintindu-şi de momentul în care a ajuns la spital. "Am văzut două asistente care fumau o ţigară. Am păşit în direcţia lor şi, din fericire, una dintre ele m-a recunoscut. Şi îşi spun, am fost atât de al dracului de fericit - pentru prima dată după nu ştiu cât timp - să fiu recunoscut. Mi-a zis pe ce uşă să o iau şi în ce salon e soţia mea. Când am ajuns acolo, toţi medicii ăia, care arătau de 18 ani, mi-au dat cele mai proaste veşti", i-a povestit actorul editorului revistei Esquire.

Liam Neeson s-a întors pe platoul de filmare al producţiei "Chloe" imediat după înmormântare, fiind încă în stare de şoc, după cum chiar el povesteşte. "Cred că am supravieţuit fugind de asta. Fugind să muncesc. Ştiu ce vârstă am şi ştiu că doar un simplu accident mă poate despărţi de roluri precum cel din "Taken", aşa că stau aproape de platoul de filmare. Este suficient de uşor să plănuieşti ce ai de făcut la lucru. Are efect. De-asta e ciudat atunci când vine vorba despre durere, nu te poţi pregăti pentru ea. Crezi că o să te prăbuşeşti şi o să plângi pentru a trece peste, însă degeaba faci planurile astea, pentru că niciodată nu îţi ies", spune actorul. Liema Neeson şi Natasha Richardson au împreună doi fii, Michael şi Daniel, acum adolescenţi.

×
Subiecte în articol: liam neeson natasha richardson