x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lily Allen dă în judecată un tabloid britanic pentru invadarea intimităţii

Lily Allen dă în judecată un tabloid britanic pentru invadarea intimităţii

09 Feb 2011   •   16:11
Lily Allen dă în judecată un tabloid britanic pentru invadarea intimităţii
Sursa foto: Benoit Tessier/REUTERS

Cântăreaţa Lily Allen a cerut tabloidului britanic Daily Mail daune în valoare de până la 150.000 de dolari şi a acuzat această publicaţie de "invadarea intimităţii". Cântăreaţa a fost nevoită să instaleze un sistem de securitate de 90.000 de dolari în reşedinţa ei de la ţară din centrul Angliei, după ce tabloidul citat a publicat o serie de fotografii neautorizate ale proprietăţii.

Lily Allen susţine că s-a confruntat cu "un stres considerabil şi o stare de anxietate" după ce fotografiile cu reşedinţa ei de vacanţă au fost publicate pe site-ul tabloidului Daily Mail, în septembrie 2010. Cântăreaţa susţine, totodată, că publicarea acestor fotografii au făcut-o să devină vulnerabilă în faţa posibililor urmăritori, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax.

Potrivit documentelor depuse la Înalta Curte de Justiţie din Marea Britanie, cântăreaţa a fost obligată, din cauza faptului că i-a fost invadată intimitatea, să cheltuiască o sumă mare de bani pentru a instala pe acea proprietate un sistem de securitate performant, ce cuprinde o reţea de interfoane, alarme şi camere de supraveghere. Ea a solicitat plata unor daune cuprinse între 75.000 de dolari şi 150.000 de dolari.

Lily Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, "Alright Still", care s-a vândut în peste 2,6 milioane de copii. Albumul i-a adus nominalizări la premiile Grammy, BRIT şi MTV Video Music. Ea a mai lansat albumul "It's Not Me, It's You", în 2009, pentru care a câştigat un BRIT Award la categoria "cea mai bună artistă britanică".

×
Subiecte în articol: proces tabloid lily allen