x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Literele iubirii: A planificat timp de şase ani cea mai frumoasă cerere în căsătorie (VIDEO)

Literele iubirii: A planificat timp de şase ani cea mai frumoasă cerere în căsătorie (VIDEO)

21 Noi 2011   •   12:13
Literele iubirii: A planificat timp de şase ani cea mai frumoasă cerere în căsătorie (VIDEO)

Un cuplu din Montreal si-a dat seama, dupa un an de relatie, ca pot avea un viitor impreuna, asa ca au decis sa imortalizeze unele dintre momentele speciale, scrie dailymail.co.uk.

De foarte multe ori, tanarul, care este pilot, si-a luat iubita cu el numeroasele calatorii pe care le-a facut peste tot in lume. Timp de sase ani, cei doi indragostiti s-au fotografiat in diferite locuri din lume tinand in mana cate o litera, astfel incat sa alcatuiasca cuvintele "We Always Knew/ Am stiut intotdeauna".

Scopul era ca, in cazul in care se vor casatori la un moment dat, sa aiba in timp dovada faptului ca au stiut dintotdeauna ca sunt suflete pereche.

Cei doi s-au fotografiat cu ultima litera, W, in Montreal, insa tanarul a avut o idee deosebita pentru iubita lui.

Cu ajutorul unor prieteni, care au afisat in spatele lor un banner ce continua litera W pentru a forma intrebarea "Will You Marry Me?/ Vrei sa te casatoresti cu mine?", barbatul a cerut-o pe iubita lui in casatorie, iar aceasta a acceptat.

Materialul video a fost postat pe YouTube in urma cu cateva zile si a starnit un val de reactii, care mai de care mai emotionante.

×