x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Love is in the air

Love is in the air

de Adriana Paduraru Vaduva    |    11 Sep 2009   •   00:00
Love is in the air

Serialul Anatomia lui Grey revine la TVR 1 cu un nou sezon, al cincilea, difuzat în premieră. Din 14 septembrie, telespectatorii vor putea urmări noi aventuri ale echipei de medici şi asistenţi din spitalul Seattle Grace.

Încă din primul episod, eroilor de până acum li se va alătura un nou coleg. Este vorba despre maiorul Owen Hunt, medic militar recent întors de pe frontul din Irak, interpretat de actorul Kevin McKidd. El va impresiona echipa de medici şi rezidenţi din Seattle Grace atât prin metodele sale radicale de a interveni chirurgical, cât şi prin comportamentul faţă de colegi.

Individ dur, călit pe front în condiţii vitrege, el nu va ezita să găurească cu o ţeavă de pix traheea unui pacient, pentru a-i permite să respire şi nu va pregeta să acorde primul ajutor victimelor unui accident, chiar când el este rănit. În acelaşi timp, Owen Hunt va fi cavalerul care o va salva pe Cristina Young şi cu care va începe o relaţie supusă multor încercări.

RELAŢIE
Pe parcursul acestui nou sezon, Meredith şi Derek îşi vor clarifica relaţia mult încercată, dar nu înainte de a trece prin numeroase schimbări de situaţie. Nici Izzie nu are o viaţă mai uşoară, mai ales când începe o relaţie de dragoste cu... fantoma lui Denny, lucru care îi alertează pe toţi prietenii ei. Cu toate astea, Izzie înţelege mesajul corect al apariţiilor lui Denny şi află, în al "14-lea" ceas, o informaţie vitală care îi ameninţă viaţa.

George luptă cu examenele şi cu rudele, foşti iubiţi sau soţi apar în scenă, cazurile tratate în spital sunt dintre cele mai neobişnuite, iar "mărunţişuri" precum furtuni grozave şi inundaţii serioase fac viaţa celor de la Seattle Grace un loc în care niciodată nu te plictiseşti.

×
Subiecte în articol: serial tvr anatomia lui grey nou sezon