x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lovitură de presă! Există găina care naşte pui vii!

Lovitură de presă! Există găina care naşte pui vii!

19 Apr 2012   •   16:52
Lovitură de presă! Există găina care naşte pui vii!

Nu o sa va vina sa credeti, subiectul primei bombe de presa post-decembriste din Romania - mult-hulita gaina care face pui vii - a intrat in lumea buna a jurnalismului, stirea despre un eveniment similar facandu-si loc intre articolele prestigiosului si scortosului BBC - 'Eggless' chick laid by hen in Sri Lanka.

Pornit sa rezolve fara echivoc problema primordialitatii oului sau a gainii, corespondentul BBC din Colombo, citand surse din media din Sri-Lanka, relateaza cum s-a petrecut cu adevarat minunea ca un pui de gaina in loc sa eclozeze a dat ochii cu lumea iesind direct din mama-gaina.
Conform datelor prezentate lucrurile par sa se fi intamplat dupa cum urmeaza: trecand de faza de conceptie - "gaina+cocos=love", oul ce avea sa fie lovit de celebritate n-a reusit sa iasa prin tartita gainii si sa fie luat grijuliu de closca la incubat, ci a ramas blocat pe traseu undeva.... Acest detaliu "minor" nu l-a impiedicat sa aiba o dezvoltare normala, puiul "eclozand" din gaina cat se poate de sanatos dar lasand o victima colaterala - lata si fara suflare, cea care i-a dat viata.

Oficialitatile locale se jura toate ca povestea e adevarata si ca totul s-a petrecut intocmai celor relatate mai sus, ca proba fiind furnizata chiar autopsia amaratei galinacee, in care se specifica faptul ca aceasta a decedat in urma unor rani interne.

Daca "Evenimentul" de acum 20 de ani din presa romaneasca a fost unul vizionar, cu asemenea intamplari prin lume, nu trece mult timp si n-o sa mai putem ciocni de Pasti oua rosii, poate pui, asta daca se lasa vopsiti. Sau poate s-o milostivi cineva sa creasca ornitorinci!

×