x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Magazin - Triunghiul dragostei

Magazin - Triunghiul dragostei

de Raluca Grintescu    |    05 Ian 2007   •   00:00
Magazin - Triunghiul dragostei

Cele mai scandaloase povesti de amor

Cele mai scandaloase povesti de amor

Cel mai remarcabil triunghi amoros de la Hollywood a inceput pe platourile de filmare la "Cleopatra". Desi casatorita pe atunci cu cantaretul Eddie Fisher, Elizabeth Taylor (Cleopatra) n-a rezistat tentatiei de a-l fermeca pe partenerul ei de rol, Richard Burton (Marc Antony) cu care a si ramas o perioada buna, divortand de Fisher. Un alt caz asemanator s-a petrecut la filmarile peliculei "The Mexican" unde protagonista, Julia Roberts, a avut o relatie de dragoste cu cameramanul Danny Moder. Dupa ce Julia a dezmintit zvonurile scandaloase, actrita a reusit sa-l desparta pe Danny de sotia lui. In 2004 s-au casatorit, iar familia s-a inmultit cu doi gemeni, Hazel si Phinnaeus.

Frank Sinatra a divortat de sotia sa cu care avea doi copii, Nancy, si a luat-o de nevasta pe Ava Gardner

LACRIMI SI SUSPINE. Nu mai e un lucru necunoscut faptul ca Printul Charles o iubea pe Camilla Parker atunci cand a cerut-o de sotie pe Lady Diana pentru ca asa i se impusese. Si-a facut datoria regala si a "produs" doi printi, insa tot acest timp el nu a incetat idila cu Camilla pe care Diana o numea "Rotweiller". Mia Farrow a adoptat multi copii, unii cu fostul sot Andre Previn, altii cu partenerul ei de-o viata, Woody Allen. Totul s-a naruit cand Mia a descoperit in camera sotului poze nud cu una dintre fetele adoptate, Soon-Yi. Ca sa pune paie pe foc, Allen s-a si casatorit cu Soon. Mai mult, au facut si un copil.

Lista continua si cu alte povesti de dragoste pe cat de fascinante, pe atat de otravitoare: Loni Anderson - Burt Reynolds - chelnerita din Tampa; Lindsay Lohan - Aaron Cartner - Hillary Duff; Britney Spears - Kevin Federline - Shar Jackson; Joey Ramone - Linda Ramone - Johnny Ramone.

Cerc vicios

Heather Locklear - Richie Sambora - Denise Richards: cel mai delicios triunghi amoros din istoria Hollywood-ului. Dupa ce mariajul de patru ani cu Charlie Sheen s-a destramat, Denise Richards a gasit alinare in prietenia cu Heather Locklear care, la randul ei, divorteaza dupa 11 ani de casatorie cu chitaristul Bon Jovi, Richie Sambora. Denise, cea care a sfatuit-o pe Heather sa-l paraseasca pe Richie, s-a aruncat in bratele artistului, in timp ce Heather a facut acelasi lucru, insa cu David Spade.
×