x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mai Carcotasi!

Mai Carcotasi!

de Miruna Mihalcea    |    03 Mar 2006   •   00:00
Mai Carcotasi!

Teroristii secolului XXI / Fata nevazuta a Shakirei / Disperatele Reloaded / Soseste Pantera Roz / Dupa 20 de ani, din nou la Sevilla

"Cronica Carcotasilor" revine pe frecventa din 8 martie, de la ora 20:00. Pe aceasta cale, carcotasii isi cer scuze fata de publicul care-i asteapta cu nerabdare pe 1 martie, asa cum era stabilit initial.
"Problema", daca se poate spune asa, e ca Prima TV isi schimba locatia. Iar mutarea nu e doar una de "carat echipament de colo-colo", ci e vorba de o mutare structurala: "Tot ce inseamna trust SBS se muta, nu doar Cro-nica. Si acum, ca ne-au preluat astia cu totul, o sa avem cea mai avansata statie TV din Europa, urmand ca toate statiile SBS sa preia aceasta structura", zisera carcotasii, incantati de performantele trustului pe care-l slujesc cu seriozitate si care, la randul lui, ii lasa sa-si faca meseria.

TELEFONUL! Pentru ca da, toata echipa autohtona angajata SBS (zic "carcotasii") a cazut de acord ca cele mai de pret castiguri de pe urma preluarii trustului sunt independenta si "neatarnarea": "Astia nu prea au mama, nu prea au tata, nu-i influenteaza nici sfera politica, nici cea a business-ului. Vezi, la noi nu se primesc «acele telefoane!»".

MATERIE PRIMA. "Pai, materie prima avem suficienta…" De exemplu, pe matusa Tamara n-o vor ocoli nici carcotasii, asa cum probabil n-o va ocoli nici un grup umoristic. Pentru ca, vorba lui Geoana (citat cu interes de Gainusa): "De matusa Tamara se stie pana la ultimul birt".

ZAMBACCIAN TV. In ultima instanta, continua el, daca nu e matusa Tamara, atunci "unchiul Zambaccian" tot e! "Desi nu stiu daca Nastase o sa se poata uita, ca zic astia ca-i sigileaza casa. Dar nu-i nimic, ca poate sa se uite pe geam. Desigur, pe geamul termopan...", rad baietii "carcotas". In fine, Misu decreteaza: "In ultima vreme, cand deschid televizorul, indiferent de post, am impresia ca ma uit la «Zambaccian TV», un reality show transmis in direct de la DNA!".

Jiji, Base si cu blonda


Oare paharul cu vin trosnit cu pofta de Becali in capul lui Huidu o sa-l "taie" pe maestru de la portia de carcoteala pe seama domniei sale? "Atata vreme cat va exista personajul Becali promovat pe la toate posturile tv, va exista si Cronica." Si lista continua. De exemplu, doamna Udrea. Care, dupa parerea "baietilor rai", a avut cam mult timp liber si asa i-a dat prin gand, odata ca niciodata, sa intre-n politica: "Mai bine facea niste copii. Sau niste puisori, cu dl Cocos!". Cu presedintele ar fi o mica o problema: "N-a prea avut timp pentru noi in ultima vreme. E ocupat sa sape o groapa mare pentru PSD, in care o sa cada cu totii, in final. Ca tot sapand, la un moment dat dai de apa. Si daca dai de apa, dai de flota". Asa grait-au "carcotasii".

×