x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Maia Morgenstern, mireasa mult aşteptată la fashion show-ul Lizei Panait (GALERIE FOTO)

Maia Morgenstern, mireasa mult aşteptată la fashion show-ul Lizei Panait (GALERIE FOTO)

de Cosmina Stoicescu    |    04 Apr 2012   •   16:14
Maia Morgenstern, mireasa mult aşteptată la fashion show-ul Lizei Panait (GALERIE FOTO)

Ieri seara, designerul Liza Panait si-a lansat in fata unei audiente de peste 600 de persoane cea mai recenta colectie intitulata sugestiv "Vintage Symphony'. La eveniment au fost prezente numeroase personalitati: Ivan si Georgiana Patzaichin, Iuliana Marciuc, Mirabela Dauer, Mihaela si Mihai Constantinescu, Anca Pandrea, Iurie Darie, Andreea Ibacka, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Gabriel Cotabita, Dana Razboiu, Maria Pauna, Diana Metiu, Ovidiu Lipan, Roxana Iliescu. Insa nimeni nu a fost mai cautat de obiectivele aparatelor de fotografiat decat Maia Morgenstern, cea care trebuia sa fie mireasa colectie.

Desi isi repetase minutios momentul, aceasta a fost retinuta la teatru mai mult decat se astepta si a ajuns la eveniment doar pentru a face fotografiile de final. "Doamna Liza Panait m-a somat sa particip la o sarbatoare ', a marturisit amuzata Maia Morgenstern. "Chiar daca lucrurile nu au mers chiar conform planului, nu aveam cum sa lipsesc de la aceasta incursiune in istoria modei. Orice defilé semnat Liza Panait este o lectie de arta decorativa, dar de data aceasta a fost parca mai mult decat atat. Fascinatia epocii victoriene vine tocmai din camuflarea perfecta a pasiunii in sobrietate si tendinte puritane. Si ma reprezinta in totalitate. Mai ales ca tocmai am avut premiera piesei "Profesiunea doamnei Warren', un text de G.B. Shaw ce a provocat si el fabuloase controverse'.

In prezentare, rochia a fost imbracata de manechinul Corina Zugravu, prilej pentru toti cei prezenti sa observe forma extraordinara a Maiei Morgenstern, demonstrand ca la 50 de ani poti avea masuri de model daca iti respecti corpul.

×
Subiecte în articol: fun