x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Malvina greu de cucerit

Malvina greu de cucerit

17 Iun 2005   •   00:00
Malvina greu de cucerit

DECEPTII SI RECLAMATII

  • Violeta (Bacau).
  • Uite, ca sa nu ramai cum stim doar noi ca esti, iti propunem ca data viitoare cand mai duci galeata la gunoi sa-ti iei fusta aia din dantela, alba si cu motive florale de origine necontrolata pe ea. Pe urma, fii atenta la reactia baietilor din fata blocului tau. Iti garantam c-o sa iasa bine!

  • Marlenuta (Dristor).
  • Nu te supara, avem o intrebare: putem sa ti-o punem? De unde ti-ai luat nick-ul asta, ca vrem si noi. In rest, daca ai ceva de spus, spune-o cu cuvintele tale. Si noi te pupam!

  • Sincronizator (com. Catelu).
  • Misto asocierea dintre porecla ta si comuna de resedinta. Auzi? Da’ o comuna e comuna pentru ca nu iese cu nimic in evidenta? Sau de ce?

  • Fatalau (adresa de mail).
  • Ne-ai facut capul varza, dar noi tot te iubim (cum, de altfel, ii iubim pe toti cei care ne scriu sau nu). Ne-ai intrebat daca exista viata dupa moarte. Iata o intrebare interesanta, dar tocmai pe noi te-ai gasit sa ne chinuiesti? Sau iti parem, cumva, inteligenti?

  • Radu (Panduri).
  • Bai, deci care-i ideea? Noi aici suntem o redactie serioasa. Noi aici ascultam numai manele la volum maxim, mancam de pe jos si cautam resturi de chistoace prin statiile de autobuz. Prin urmare, intrebarile tale, "cu ce se mananca icrele negre" si "putem sa bem sampanie din ceasca de cafea" or sa ramana fara raspuns.

  • Albertino (adresa de mail).
  • Si nu ne mai chinui! Trimite-ne odata poeziile alea, ca stii bine ca noi publicam toate stifturile posibile!

  • Agneta (Urlati).
  • Domnisoara, urlati mai incet si niciodata intre orele 14:00 si 17:00, cand toti ve-cinii doarme de pranz. V-am spus asta pentru ca mizam pe inteligenta dumneavoastra. Sau, poate, n-ar trebui? Asteptam rectificarile de rigoare, ca sa nu murim prosti. Ah, da! Uitaseram! "Marti" rimeaza cu "imparti" si "desparti". Te-am pupat pe nasuc!

    C(RAMPE) - Gica

    Nimic despre nimeni

    Click pentru a mari imaginea
    Ia sa vedem noi, copii, cu ce ne putem unge pe corp? Adica, folosind o terminologie usor elitista, dac-ar fi sa fim perversi, mai putem spune si "cu ce ne putem da pe corp"? Mai stiti melodia aia a lu’ trupa "Timpuri Noi"? Daca n-o stiti, vi-o aduc io aminte. Zice poetu’: "Cu namooool, cu namooool, cu namol ma dau pe corpul gol". "Oh, yeah", as adauga eu si bine-as face.

    Deci, un prim-raspuns ar fi, copii, ca noi ne putem da cu namol. Pe corpul gol. De asemenea, noi pe corpul gol ne-am mai putea da cu ulei Soreanca. Sau Moldoveanca. Sau Tiganca. Pe urma am putea sta la soare si am putea praji cartofi pe noi. Sau cali ceapa.

    Un alt posibil raspuns ar fi ca noi, pe corpul gol, ne mai putem da cu gel de dus, dar asta e o chestie atat de banala, ca mi-e rusine c-am scris-o, darmite c-am gandit-o. De fapt, haideti sa excludem din start posibilitatea asta, pentru ca realmente nu suscita interes.

    Un alt raspuns pe care as indrazni sa-l comentez ca "interesant" ar fi ca noi, pe corpul gol, am putea sa ne dam cu gel de curatat faianta si gresia sau, daca vreti sa mergem si mai departe, direct cu solutie de spalat veceuri, cu aroma de ousan-fres. Sau de ce altceva vreti voi. V-ati plictisit? Nu vi se pare interesant sa mirositi a solutie de spalat veceuri? Bine, ok, imi torn cenusa-n cap si-ncerc sa rectific. Noi, pe corpul gol, ne mai putem da cu Tix. Sau cu solutie impotriva furnicilor. Sau cu pasta de dinti. Sau cu vin. Sau cu bere. Dar niciodata sa nu va dati cu bere dupa vin, pentru ca stiti "ca-i chin". De asemenea, de asemenea, de asemenea... noi, pe corpul gol,... ne mai putem da... cu... cuuuu... haideti sa ne strofocam impreuna: cu unt de masa sau cu smantana sau cu rama-crem-bonjur. Sau cu ness. Sau cu cafea naturala.

    Mai, copii, voi chiar n-ati inteles unde bat eu? Eu, de fapt, vreau sa sugerez ca noi, pe corpul gol, am putea sa ne mai dam si cu cafea cu rom. Sau cu ciocolata cu rom. Ciocolata cu rom este atunci cand faci o ciocolata si pui rom in ea si-o dai la copii s-o manance ca sa stie de mici ce-i aia sa fii alcoolic. E la fel ca visinele-alea trase-n ciocolata pe care le cumparau ai nostri de la cofetaria Hotelului Bucuresti (he-he, ce vremuri).

    Chestia e ca reclamele-astea la ciocolata cu rom au asupra subconstientului acelasi efect pe care o are madlena lu’ Proust, pastrand, ma rog, proportiile in timp: mananci o ciocolata d-aia si te trezesti inapoi in timp, adica atunci cand partidul te voia tuns, mai facare... pardon, roacare! Acum, ca sunt jjjjmecher si ma dau tare-n clont la gazeta, imi permit sa combat partidul si sa-i spun sa ma unga. Da’ sa ma unga bine cu foarte multa ciocolata cu rom, dupa care sa faca bine sa ma... amanunte, dupa publicitate!

    RAUTACIZME - Seba
  • Publicitate. Etno TV. Guta, Adi Minune si Vijelie au lansat un nou material discografic.
    Albumul se numeste "Baietii buni" si chiar exista mai multe legaturi cu serialul de la Pro TV.
    Printre care si designul copertii cu "gloante" in loc de "i".

  • La Animal Planet, o emisiune despre cele mai scarboase fiinte. Vulturi care mananca hoituri, muste care isi dizolva hrana. Informatie: un om produce zilnic circa un litru de muci (chiar asa scria), ceea ce inseamna cam 387 litri anual. Norocul e ca o mare parte din aceasta cantitate este inghitita de om.

  • Publicitate. Etno TV. A aparut albumul "La sprit" - volumul 2. Nu ma intrebati cine canta.

  • Apropo de scarbosenii. Statele Unite produc zilnic in jur de 500.000 de kilograme de gunoi. Japonezii au inceput sa importe gunoi sa-si mareasca tara.

  • Publicitate. Etno TV. Oltenia Star Music Production va ofera compilatia "Viata nu e ca o floare" si albumul "Asta nu-i canuta mea" a lui Petrica Matu Stoian. Sau era vorba de caruta si nu canuta? In fine...

  • "Foaie verde de cicoare / Vine filmul in reluare". Emisiunile isi iau incet-incet vacanta, iar in locul lor vin filmele, evident in reluare.
    Pro TV a transmis marti "Greu de ucis", filmul cu care, de altfel, a inaugurat postul cu 10 ani in urma. Ratingul a fost bun, asa ca figura s-a tot repetat, in ultimii 10 ani. La fel cum se tot repeta si promo-ul la film - ala cu "Daca era pe Titanic ii salva pe toti". Si cum tot vine 4 iulie, ce o sa vedem? Cumva "Nascut pe 4 iulie"?

  • Publicitate. Etno TV. Si a mai aparut Adriana Antoni, volumul 9, si Tinu - un nou album audio-video. Uff, gata!
  • Catalin Maruta face emisiuni de la mare
    Divertisment / Luni-Vineri / 10:00 / TVR2

    Din 20 iunie, Catalin Maruta renunta la "garsoniera" lui din Televiziunea Romana. Dar nu va lipsi din casele telespectatorilor. El se va muta la mare, de unde va transmite "Tonomatul de vacanta", emisiune ce se va difuza in fiecare saptamana, de luni pana vineri, de la ora 10:00, la TVR 2. In noul sau spatiu locativ, Catalin nu va mai avea de ce sa se planga. Asta pentru ca va avea suficient loc sa se desfasoare, fara sa mai fie constrans de spatiul limitat de pana acum. Si, dupa cum ne-a obisnuit Catalin in "garsoniera" lui din TVR, si in cadrul editiilor de la malul marii invitatii emisiunii vor avea parte de cele mai neasteptate surprize si idei traznite. Nu de alta, dar moderatorul "Tonomatului de vacanta" este "bantuit" de spiritul de vacanta si aventura. (Cristina Ologeanu)

    Retetele din "Clanul Soprano", adunate intr-o carte de bucate
    Serial / Sambata-Duminica / 00:00 / Pro Cinema

    Unul dintre cei mai fideli fani ai serialului "Clanul Soprano", bucatarul Allen Rucker, a adunat in "Cartea de bucate a familiei Soprano" toate retetele care apar pe parcursul serialului. "Urmarind fiecare episod, am observat ca mancarea ocupa un loc special in viata personajelor, fiecare fel avand ceva din savoarea "mafiota". Atunci m-am decis sa scriu aceasta carte, care poate fi privita ca o descriere a personajelor din punct de vedere culinar", a declarat Rucker. Acesta a fost ajutat in demersul sau de unul dintre actorii serialului, John Ventimiglia, care interpreteaza rolul lui Michele Scicolone, bucatar-sef si proprietar al restaurantului "Vesuvio", locul preferat al lui Tony Soprano. (C.O.)

    Rocsana Marcu versus Claudiu Bleont in buticul lui Bittman
    Divertisment / Duminica / 14:15 / TVR 1

    In aceasta saptamana, la supermarketul de divertisment al lui Dan Bittman e vremea ofertelor speciale. Bomba sexy Rocsana Marcu se va lua la intrecere cu un artist de exceptie: Claudiu Bleont. Dar ceea ce nu multa lume stie este faptul ca blonda Rocsana poseda aptitudini pentru… muzica lautareasca! Ei bine, ea va face o demonstratie, cantand alaturi de Nelu Ploiesteanu. La "Danutz SRL" vor mai fi si alte momente muzicale, pentru toate varstele. Astfel, vor canta interpreta Mihaela Mihai si de trupa pop-rock Spin. (C.O.)
    ×
    Subiecte în articol: ciocolata putem corpul