x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mama Gabrielei de la Cheeky Girls îşi apără fiica: "Se documenta pentru un rol"

Mama Gabrielei de la Cheeky Girls îşi apără fiica: "Se documenta pentru un rol"

09 Ian 2011   •   10:50
Mama Gabrielei de la Cheeky Girls îşi apără fiica: "Se documenta pentru un rol"

Mama Gabrielei Irimia, una dintre gemenele trupei Cheeky Girls prinsă furând dintr-un magazin din Marea Britanie, a declarat că fiica sa se documenta pentru un rol pe care ar urma să-l joace într-un film.

Margareta Irimia a declarat pentru MailOnline că Gabriela a decis să fure dintr-un magazin Sainsbury pentru a se documenta pentru un rol în care ar urma să interpreteze soţia unui gangster.

Gabriela era îngrijorată că (rolul) nu se va potrivi cu imaginea ei de fată dulce din Cheeky Girls şi i s-a părut foarte greu să intre în pielea soţiei unui gangster. În plus, se plictisea. Aşa că s-a decis că vroia să încerce senzaţii tari, să vadă dacă ar putea deveni un gangster. Era extrem de îngrijorată că nu va putea face asta, a declarat mama Gabrielei Irimia, potrivit Daily Mail, citat de Agerpres.

Gabriela Irimia a primit, vineri, un avertisment din partea poliţiei după ce a fost prinsă furând dintr-un magazin din Marea Britanie. Cântăreaţa, care a fost în trecut logodită cu ex-parlamentarul Lembit Opik, starul show-ului de televiziune "I'm A Celebrity", a fost reţinută de poliţie după ce a furat produse în valoare de circa 40 de lire dintr-un magazin Sainsbury din oraşul Wilmslow, comitatul Cheshire. Cântăreaţa în vârstă de 26 de ani a fost dusă la o unitate de poliţie din apropierea magazinului, unde a primit un avertisment.

Poliţia din Cheshire a precizat pentru Daily Mail că furtul a avut loc vineri, în jurul orei 14.00. "O femeie de 26 de ani din Essex a fost reţinută sub suspiciunea de furt de produse alimentare şi coloniale. Femeia a fost chestionată de poliţie în legătură cu circumstanţele incidentului şi apoi a primit un avertisment pentru furt", a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Pedeapsa maximă pentru furt din magazine este de şapte ani, mai scrie Daily Mail.

Sursa foto: dailymail.co.uk

×
Subiecte în articol: cheeky girls gabriela irimia