x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Marc Anthony a cerut în mod oficial divorţul de JLo

Marc Anthony a cerut în mod oficial divorţul de JLo

12 Apr 2012   •   07:43
Marc Anthony a cerut în mod oficial divorţul de JLo

Cantaretul de salsa Marc Anthony a cerut in mod oficial divortul de sotia sa, cantareata si actrita americana Jennifer Lopez, de care se despartise in iulie 2011, potrivit unor documente depuse, miercuri, la Curtea Superioara din Los Angeles, informeaza AFP.

Cererea de divort a fost depusa luni, la tribunalul californian. Marc Anthony a invocat motivul "diferentelor ireconciliabile" si a solicitat custodie comuna asupra gemenilor cuplului, Emme si Max, in varsta de patru ani.

Cuplul si-a anuntat despartirea in iulie 2011. "Am decis sa punem capat casniciei noastre. A fost o decizie foarte greu de luat. Am ajuns la un acord amiabil", au anuntat cele doua vedete, atunci, intr-un comunicat comun pentru revista People.

Jennifer Lopez, in varsta de 42 de ani, si Marc Anthony, in varsta de 43 de ani, s-au casatorit in iunie 2004, in cadrul unei ceremonii secrete, ce a fost organizata in cartierul Beverly Hills din Los Angeles. Cantareata a nascut gemeni in februarie 2004.

In ciuda despartirii lor, Marc Anthony si Jennifer Lopez continua sa colaboreze pe plan profesional, producand impreuna emisiunea de televiziune "Q'Viva! The Chosen".

Jennifer Lopez are deja o relatie de cateva luni cu dansatorul in varsta de 25 de ani Casper Smart.

×