x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mariah Carey, însărcinată cu gemeni

Mariah Carey, însărcinată cu gemeni

17 Dec 2010   •   09:57
Mariah Carey, însărcinată cu gemeni
Sursa foto: /Reuters

Cântăreaţa Mariah Carey este însărcinată cu gemeni, a declarat soţul acesteia, actorul şi cântăreţul Nick Cannon, pentru un post de radio american.

Cannon, în vârstă de 30 de ani, a declarat în emisiunea de radio 92.3 Now că preşedintele Barack Obama şi prima doamnă Michelle Obama au fost primii care au aflat vestea, după un show susţinut recent de Mariah.

Carey a anunţat că este însărcinată în luna octombrie, informează Reuters, citată de Mediafax.

Cannon a refuzat să dezvăluie sexul copiilor, spunând că nici măcar nu are permisiunea soţiei sale de a face public faptul că aşteaptă gemeni.

Cei doi au evitat până în ultima clipă să anunţe sarcina, din cauza unui avort spontan suferit de Carey în urmă cu doi ani, a spus Cannon, care a adăugat că bebeluşii sunt bine şi că el şi soţia sa sunt foarte fericiţi.

Mariah Carey a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu studioul ei de înregistrări.

Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reîntors pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, graţie piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a depăşit pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decade. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Mariah Carey (născută pe 27 martie 1969 sau 1970 - sursele diferă) şi Nick Cannon s-au căsătorit pe 30 aprilie 2008. Carey a mai fost căsătorită cu Tommy Motola, în perioada 1993 - 1998.

×