x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mariah Carey nu-şi doreşte copii, întrucît s-ar simţi violată

Mariah Carey nu-şi doreşte copii, întrucît s-ar simţi violată

23 Apr 2008   •   00:00

Cîntăreaţa americană Mariah Carey a declarat că nu-şi doreşte să aibă copii, întrucît s-ar simţi violată

Cîntăreaţa americană Mariah Carey a declarat că nu-şi doreşte să aibă copii, întrucît s-ar simţi violată, relatează Rompres. “Este greu să ai copii în lumea asta. Nu cred că acum aş putea educa un copil cum trebuie. Poate pe viitor, dar acum mă bucur de compania cîinelui meu Jack. Toate acestea mi se trag cu siguranţă de la traumele din copilărie. Nu vreau să am un copil, căci niciodată nu mi-am dorit să mă simt violată. Ştiu că e ciudat să spun asta, dar aşa sînt eu”, a declarat vedeta. Carey, care a petrecut o săptămînă la Londra pentru promovarea ultimului său album, a confirmat faptul că şi-a asigurat picioarele pentru aproape două milioane de dolari. “Trebuie să am grijă de mine. Trebuie să încerc să rămîn drăguţă”, a precizat ea. Cîntăreaţa a dezvăluit şi unele detalii bizare privind felul în care se menţine sănătoasă: “Sînt conştientă de faptul că microfonul este atins şi de alte persoane. Aşa că îl sterilizez mereu înainte de a cînta”.

 

Cinci poliţişti mexicani arestaţi pentru răpiri

Cinci poliţişti ai statului California de Jos (situat în nord-vestul Mexicului), care operau răpiri pentru răscumpărări, au fost arestaţi în noaptea de luni spre marţi la Tijuana, a anunţat marţi Procuratura, citată de AFP. Cei cinci poliţişti − patru bărbaţi şi o femeie − au fost arestaţi în urma unei intervenţii a militarilor şi poliţiştilor federali care au reuşit să elibereze trei persoane pe care banda le ţinea ostatice într-o casă situată într-un cartier rezidenţial din Tijuana, oraş-frontieră al SUA, informează Rompres. În cursul percheziţiei au fost descoperite doze de cocaină şi 320 g cannabis. Cazuri de corupţie se întîlnesc frecvent în poliţia mexicană din cauza salariilor mici şi livrate neregulat.

 

Păpuşă Adolf Hitler în Ucraina

O companie de jucării din Ucraina intenţionează să pună în vînzare o păpuşă Adolf Hitler, relatează Rompres. Păpuşa − de aproximativ 50 cm înălţime − va avea braţe mobile şi va fi comercializată mai întîi în Kiev, la pachet cu diverse costume specifice liderului mişcării naziste. Unul dintre costume aminteşte de zilele de început ale dictaturii Fuhrer-ului, cu cămaşă maro şi pantaloni de călărie, în timp ce altul îl va prezenta pe Hitler în “costumul de război” − cu tunică gri, pantaloni negri şi medalie cu Crucea de Fier. Nu se ştie dacă autorităţile vor permite comercializarea păpuşii, în contextul în care simbolurile naziste sînt interzise în Ucraina, la fel ca şi orice reprezentare pozitivă a regimului nazist.

 

Invenţie: Pantofi care cresc o dată cu piciorul

Un magazin din Marea Britanie a pus în vînzare încălţări pentru copii complet inedite, care cresc o dată cu piciorul. Potrivit ziarului Daily Telegraph, pantofii Inchworm se pot extinde cu o mărime, venind astfel în întîmpinarea părinţilor care nu vor mai trebui să le cumpere copiilor încălţări noi. Extinderea pantofilor se realizează prin apăsarea unui buton situat pe exteriorul acestora, informează Rompres. Pantofii − puşi în vînzare de magazinele Fat Shoes Day − costă 48 de lire sterline, ei stîrnind deja interesul cumpărătorilor britanici.

 

Ciclist beat, arestat pentru... exces de viteză

Un ciclist german beat a fost arestat la Hagen (vest) pentru... exces de viteză, a anunţat poliţia locală pe un ton foarte serios într-un comunicat, relatează Rompres. Bărbatul, în stare evidentă de ebrietate, circula cu peste 42 km/h într-o zonă în care viteza era limitată la 30 km/h şi a fost arestat după ce tocmai dublase trei camioane.

×
Subiecte în articol: magazin