x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Martorul unui accident auto, luat ostatec de un cetăţean maghiar

Martorul unui accident auto, luat ostatec de un cetăţean maghiar

de Ovidiu Ciutescu    |    18 Noi 2007   •   00:00

O tănără din Cluj, ai cărei părinţi au fost implicaţi intr-un accident rutier, susţine că a fost luată cu forţa in celălalt autoturism implicat in evenimentul rutier, iar pentru eliberarea ei s-ar fi cerut 5.000 de euro, informează MEDIAFAX.

O tănără din Cluj, ai cărei părinţi au fost implicaţi intr-un accident rutier, susţine că a fost luată cu forţa in celălalt autoturism implicat in evenimentul rutier, iar pentru eliberarea ei s-ar fi cerut 5.000 de euro, informează MEDIAFAX.

INCURCĂTURĂ. Conform poliţiştilor clujeni, in comuna Florestia avut loc, sămbătă seara, un accident de circulaţie in care Ioan C., in vărstă de 57 de ani, din localitatea Luna, in timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe o bandă pe alta şi a intrat in coliziune cu o maşină inmatriculată in Ungaria, condusă de Jozsef B., de 47 de ani, din Budapesta. "In urma incidentului, ocupanţii ambelor autoturisme au coborăt din maşină, intre ei iscăndu-se o neinţelegere privind plata daunei provocate autoturismului cetăţeanului maghiar. Ioan C. a urcat in autoturism, impreună cu soţia lui, Lucreţia C., şi a plecat in direcţia Postului de Poliţie Floreşti pentru constatarea daunei, fără ca fiica lor, Ioana Mihaela M., de 29 de ani, să mai urce in autoturism. Profitănd de faptul că aceasta a rămas la faţa locului, cetăţeanul maghiar, care era insoţit de soţia sa, Eva B., de 30 de ani, din Bistriţa, şi socrul său, Bela M., de 59 de ani, au urcat-o pe tănără in maşina lor şi s-au indreptat inspre Cluj-Napoca", se arată in comunicat. Conform sursei citate, Ioana Mihaiela M. l-a sunat pe tatăl ei şi i-a spus că pentru a o lăsa să coboare din autoturism, i s-a spus că trebuie să le fie viraţi intr-un cont suma de 5.000 de euro. Ioan C a sunat la Poliţie, dănd semnalmentele autoturismului, iar un echipaj al Secţiei I Poliţie a oprit autoturismul inmatriculat in Ungaria. Cei trei, Jozsef B., Eva B. şi Bela M., au fost duşi la sediul Postului de Poliţie Floreşti pentru cercetări. Poliţiştii au inceput urmărirea penală impotriva celor trei pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate.

×
Subiecte în articol: magazin