x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Maşină a lui Sharon Stone, văndută in beneficiul bolnavilor de SIDA

Maşină a lui Sharon Stone, văndută in beneficiul bolnavilor de SIDA

de Jurnalul National    |    12 Dec 2007   •   00:00

O maşină a actriţei americane Sharon Stone a fost văndută pentru suma de 400.000 de dolari la o licitaţie organizată in Dubai in beneficiul bolnavilor de SIDA

O maşină a actriţei americane Sharon Stone a fost văndută pentru suma de 400.000 de dolari la o licitaţie organizată in Dubai in beneficiul bolnavilor de SIDA, a anunţat marţi o organizaţie caritabilă, transmite AFP, citat de Mediafax.

Licitaţia, organizată luni seara, in timpul celei de-a patra ediţii a Festivalului internaţional de film din Dubai, a permis străngerea sumei totale de 3 milioane de dolari, a adăugat, intr-un comunicat, Fundaţia americană pentru cercetări impotriva SIDA (amfAR), a cărei ambasadoare este Sharon Stone.

Maşina sa de colecţie, un Lincoln Continental din 1961, a fost cumpărată de un anonim.

La licitaţie a mai fost văndută, pentru suma de 600.000 de dolari, o instalaţie a artistului american Robert Rauschenberg.

Străngerea de fonduri, intitulată "Cinema-ul impotriva SIDA", a coincis cu lansarea, in Emiratele Arabe Unite, a primei campanii de luptă impotriva acestei maladii.

In cadrul Festivalului de film din Dubai, care se desfăşoară in perioada 9-16 decembrie, sunt prezentate 141 de filme, din 52 de ţări, dintre care 16 sunt premiere.

Filmul regizorului romăn Cristian Mungiu, "4 luni, 3 săptămăni şi 2 zile", va fi proiectat in cadrul secţiunii "The Cinema of the World".

×
Subiecte în articol: magazin