x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mazăre: “Fetele sunt din Oltenia mi le-a dat Olguţa Vasilescu. Eu i-am dat procente, ea mi-a dat fete!”

Mazăre: “Fetele sunt din Oltenia mi le-a dat Olguţa Vasilescu. Eu i-am dat procente, ea mi-a dat fete!”

de Cosmina Stoicescu    |    02 Iul 2012   •   08:55
Mazăre: “Fetele sunt din Oltenia mi le-a dat Olguţa Vasilescu. Eu i-am dat procente, ea mi-a dat fete!”

Primarul Radu Mazare nu se dezminte si, la doar doua saptamani dupa ce a castigat un nou mandat de primar la Constantei, a iesit sa se distreze intr-unul dintre cele mai cautate cluburi din statiunea Mamaia. Vineri noapte, edilul a mers in clubul sau preferat de pe litoral, Crema Summer Club, unde a fost un adevarat one man show. Insotit ca de obicei de fete frumoase, Mazare a facut o impresie deosebita ospetelui sau de seama din acea nopate, Abdul, unul dintre consilierii Regelui Arabiei Saudite, Abdullah. Cei doi si-au clatit privirile cu cele peste 10 frumuseti care s-au perindat prin separeul lor, iar in stilul sau caracteristic primarul nu s-a limitat doar la atat, fotografiile fiind cat se poate de sugestive.

In acea noapte, in club a avut loc un super recital al Tarafului de la Clejani, in frunte cu Viorica si Ionita, aflati intr-o forma de zile mari. De la eveniment nu a lipsit nici fiica celor doi artisti, Margherita, care a incins atmosfera cu hit-ul sau,"Dale dumbale - nu mai spune ce sa imbrac, nu mai vreau pantofi de lac". A fost momentul culminant al serii, in care Radu Mazare a urcat pe scena din Crema Summer Club si a inceput sa danseze alaturi de "pirandele" din Clejani. Mai mult, el a si ingenuncheat in fata unei blonde cu ochi albastri, pe care apoi a sarutat-o parinteste pe obraz.

Intrebat de un reporter cine sunt frumoasele care il insotesc, Mazare a raspuns in stilul sau caracteristic: "Fetele sunt din Oltenia mi le-a dat Olguta Vasilescu. Eu i-am dat procente de la mine, ea mi-a dat fete".

×