x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Megastructuri

Megastructuri

27 Iul 2007   •   00:00

In luna august, National Geographic Channel aduce programe speciale din seria "Megastructuri", dedicate miracolelor din construcţii ale zilelor noastre.

In luna august, National Geographic Channel aduce programe speciale din seria "Megastructuri", dedicate miracolelor din construcţii ale zilelor noastre. In Dubai, combinaţia dintre prosperitatea dată de petrol şi expansionismul vizionar au dat naştere unor realizări inginereşti spectaculoase. In documentarul "Insule din Dubai", difuzat la 1 august, de la ora 22:00, vom urmări echipa extrem de ambiţioasă care speră ca cele 300 de insule artificiale construite, aranjate astfel incăt să formeze globul pămăntesc, să atragă cele mai importante personalităţi ale lumii şi turiştii cei mai instăriţi.

DE VIS. In cea de-a doua serie, "Burj Al Arab", difuzat tot miercuri, de la ora 23:00, vom examina indrăzneţul proiect de construcţie a hotelului Burj al Arab. Structura de un lux ostentativ, ce se aseamănă cu un vas in larg, este fructul imaginaţiei liderului din Dubai, şeicul Mohammed bin Rashid al Maktoum. Situat pe o insulă artificială, hotelul se laudă cu cel mai inalt atrium din lume şi cu o pistă pentru elicoptere aflată la aproape 200 de metri deasupra solului.

×
Subiecte în articol: documentar