x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mel Gibson, muncă în folosul comunităţii la o organizaţie de caritate pentru copii

Mel Gibson, muncă în folosul comunităţii la o organizaţie de caritate pentru copii

21 Mar 2011   •   18:05
Mel Gibson, muncă în folosul comunităţii la o organizaţie de caritate pentru copii
Sursa foto: Phil McCarten/REUTERS


Mel Gibson va începe în curând cele 16 ore de muncă în folosul comunităţii la care a fost obligat în urma înţelegerii pe care a făcut-o cu procurorii în privinţa acuzaţiei de violenţă domestică. Actorul urmează să desfăşoare această muncă la organizaţia de caritate „Mending Kids International”, deţinută de fost sa soţie, Robyn Gibson.

Acest lucru pare să îi încânte pe părinţi, mai ales că unul dintre ei a avut numai cuvinte de laudă pentru Gibson. „Dacă Mel vine la noi acasă pentru a se juca cu mingea cu copilul meu, n-aş fi absolut deloc îngrijorat”, a spus James Nichol, citat de DailyMail. Nichol a mai adăugat că este mai mult decât fericit că Mel l-a ajutat deja pe fiul său, donând o parte din fondurile de care are nevoie pentru o operaţie foarte costisitoare la coloană.

Pe lângă cele 16 ore în folosul comunităţii, Mel Gibson a mai avut de plătit o amendă de 570 de dolari şi va trebui să meargă timp de un an la terapie pentru consiliere psihologică. Actorul este eliberat condiţionat, regim care va fi menţinut timp de trei ani, după ce a încehiat o înţelegere care l-a scăpat de închisoare în urma acuzaţiilor de violenţă domestică pe care i le-a adus fosta sa iubită, Oksana Grigorieva.

×
Subiecte în articol: sentinta proces mel gibson