x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michael Jackson este în viaţă?

Michael Jackson este în viaţă?

de Anca Aldea    |    11 Mai 2010   •   00:00

Informaţii incredibile au fost publicate în ultima vreme de mai multe bloguri aflate în căutare de audienţă. Potrivit site-ului michaeljacksonhoaxforum.com, citat de tabloidul britanic The Sun, cântăreţul "a participat deghizat la talk show-ul lui Larry King" chiar în ziua în care era, oficial, înmormântat.



"Masca" pe care Michael ar purta-o pentru a se ascunde de ochii lumii este, potrivit teoriilor conspirative citate de The Sun, o arsură pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului, inclusiv pe braţe şi faţă. Aceste teorii fanteziste spun că muzicianul şi-a schimbat numele în "Dave Dave". Pe cât incredibil, ba chiar prostesc, pare acest scenariu, autorii lui merg până-ntr-acolo încât afirmă că acest Dave Dave are acelaşi timbru vocal cu cel al Regelui muzicii pop şi aceiaşi ochi (aceeaşi formă şi aceeaşi culoare).

Potrivit site-ului michaeljacksonhoaxforum.com, sub figura desfigurată de arsuri a lui Dave Dave se poate ascunde Michael, care, se ştie, a suferit mai multe intervenţii chirurgicale la nivelul feţei, inclusiv albirea pielii, procedură care i-a degradat tegumentul, decolorându-l.

DRAMA LUI DAVE DAVE
Potrivit tabloidului The Sun , Dave Dave (astăzi în vârstă de 33 de ani), născut David Rothenberg, a suferit arsuri îngrozitoare la vârsta de şase ani. Pentru că a pierdut custodia copilului, tatăl lui David, Chris, a turnat kerosen pe fiul său, în timp ce micuţul dormea într-o cameră de hotel din California, şi i-a dat foc. Pentru îngrozitoarea sa faptă, Chris a stat şase ani după gratii, însă fiul său a rămas marcat pe viaţă.

Cu ajutorul mamei sale, David, care după tragedie şi-a schimbat numele în Dave Dave, l-a cunoscut pe Michael Jackson chiar la reşedinţa cântăreţului de la Neverland. "S-a împrietenit cu mine. M-a primit în viaţa lui (...) Şi-a deschis braţele spre mine şi m-a acceptat ca pe un bun prieten de-al său. Şi, în timp, nu mi-a mai dat drumul", povesteşte Dave. În ziua înmormântării cântăreţului, el a fost invitat la emisiunea lui Larry King, unde a mărturisit că Michael Jackson i-a fost mereu alături când Dave avea nevoie de un prieten. Din acea zi, bloggerii au început să speculeze...

"ANCHETATORII MORŢII FALSE A LUI MICHAEL JACKSON"
Cei doi proprietari olandezi ai site-ului michaeljacksonhoaxforum.com, care se autoproclamă "anchetatorii morţii false a lui Michael Jackson", spun că de la bun început li s-a părut suspectă modalitatea în care presa americană a gestionat povestea decesului Regelui muzicii pop: "Mass-media ne-a servit poveşti diferite. (Website-ul) Tmz.com a anunţat că starul a murit cu şase minute înainte ca medicul să-l declare decedat, în timp ce CNN continua să transmită că Michael se afla în comă. Ceea ce s-a întâmplat de fapt rămâne un mister", explică unul dintre cei doi "anchetatori".

TEORII CONSPIRATIVE
Teoriile enunţate de michaeljacksonhoaxforum.com se referă la nepotrivirile anunţate de presă în legătură cu ora morţii cântăreţului, la procedurile de prim-ajutor făcute la faţa locului, dar şi la Spitalul UCLA, unde Michael a fost declarat decedat - proprietarii site-ului se întreabă, de exemplu, de ce a avut nevoie Michael Jackson de masaj cardiac din moment ce el avea puls atunci când au sosit paramedicii la reşedinţa sa? "De ce salvarea chemată la reşedinţa megastarului a ales varianta părăsirii proprietăţii pe poarta din spate a acesteia, având astfel nevoie de 30 de minute de manevre, şi nu a ieşit pur şi simplu pe poarta din faţă? Noi ştim de ce! Ne-am putea întreba de ce şoferul ambulanţei s-a mişcat atât de încet, având în spatele vehicului un pacient despre care se spunea că nu avea puls. A condus încet tocmai pentru a-i da ocazia lui Michael să se pozeze pentru ultima dată", se întreabă cei doi semnatari ai paginii michaeljacksonhoaxforum.com, care fac referire la fotografia publicată în ziua morţii cântăreţului, imagine în care acesta apare întins, cu ochii închişi, pe targa ambulanţei, în timp ce deasupra lui un paramedic încearcă să-l ventileze. Întrebările curg, multe dintre ele fără răspuns, pe website-ul sus-amintit. "De ce prietenii vechi ai lui Michael nu au apărut la ceremonia de rămas-bun organizată la Staples Center şi de ce persoanele care au vorbit şi au cântat în acea zi la ceremonie fie nu l-au întâlnit niciodată pe cântăreţ, fie nu au ţinut legătura cu el? (Queen Latifah nu l-a cunoscut niciodată, Brooke Sheilds nu a ţinut legătura cu el de ani)."

REGELE MUZICII POP NU MAI ESTE PRINTRE NOI
Teoriile enunţate de michaeljacksonhoaxforum.com nu se opresc aici, iar site-uri similare cu acesta sunt multe. Michael Jackson nu mai este însă printre noi de aproape un an şi poate ar fi bine ca urmaşii săi să fie lăsaţi în pace, iar cei care simt nevoia să-şi ocupe timpul cu teorii fanteziste ar trebui să-şi găsească ceva constructiv de făcut. Acest lucru este valabil şi pentru trei dintre gărzile de corp ale lui Michael Jackson, Bill Whitfield, Javon Beard şi Mike Garcia, care au publicat recent o carte în care pretind că megastarul a avut, în ultimele sale luni de viaţă, două iubite secrete.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă