x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michelle Obama: Barack, un 'băiat fără fasoane'

Michelle Obama: Barack, un 'băiat fără fasoane'

02 Ian 2009   •   00:00

Michelle Obama, care va deveni la 20 ianuarie Prima Doamnă a Statelor Unite, a povestit într-un interviu televizat cum l-a cunoscut pe soţul ei, preşedintele ales Barack Obama, pe care l-a descris ca fiind 'un băiat fără fasoane'.



Michelle Obama a declarate pe postul CNN că, atunci când l-a cunoscut, Barack Obama ieşea din comun printr-un stil vestimentar mai degrabă modest.

'Provenea din mediul muncitoresc, înţelegeţi? Deci, nu se îmbrăca la costum închis până la ultimul nasture', a explicat ea.

'A fost şi va rămâne un tip fără fasoane', a continuat Michelle Obama.

'Nu îl interesa ce credeau ceilalţi despre aspectul său şi nu era deloc interesat să fie la modă, ci de problemele pe care trebuia să le rezolve. Lucrurile pe care le făcea pentru comunitate erau mai importante decât cum se îmbrăca', a povestit ea.

Viitoarea Primă Doamnă a afirmat că soţul ei 'nu s-a schimbat prea mult de-a lungul anilor' şi a subliniat că păstrează şi acum cămăşile şi pantalonii pe care îi avea atunci când s-au căsătorit şi că unele perechi de pantaloni au chiar găuri.

Michelle Obama spune că atunci când l-a cunoscut pe Barack acesta i-a părut la început 'puţin ciudat' şi şi l-a imaginat 'ca un intelectual închistat' înainte de a-l cunoaşte mai bine după ce s-a angajat la cabinetul de avocaţi unde ea lucra şi unde 's-au simpatizat imediat'.

'Era comic şi se lua singur în derâdere. Nu se lua deloc în serios. Era un om simplu', a mai spus ea.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: lumea michelle obama