x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mihai Alexandru spune că el s-a măritat...!

Mihai Alexandru spune că el s-a măritat...!

de Florentina Fântânaru    |    03 Feb 2012   •   21:00
Mihai Alexandru spune că el s-a măritat...!

Nu e om care atunci cand isi arunca privirea in oglinda sa fie pe deplin multumit. Mihai Alexandru nu face exceptie! A intrat in cabina de machiaj, plina de oglinzi, si inevitabilul s-a produs... 'M-am ingrasat vreo 4, 5 kile... Ce gras sunt!' Nimeni din doamnele de fata care se foiau pe langa el nu spuneau nici da, nici ba.. Ca sa-l incurajez, i-am spus: 'Lasa ca ai tricou negru si nu se vede. Ramai cu sacoul pe tine si o sa vezi ce bine o sa arati!'...

S-a asezat pe scaunul de infrumusetat si a continuat: 'Mi-ar sta mai bine cu parul mai lung, asa, cu parul scurt, par umflat la fata... stii, pe mine ma tun­de nevasta-mea, si ea ma tun­de scurt, desi eu as vrea aici, in fata, ceva mai lung... Dar ce sa faca Mihai, o as­culta pe ne­vasta, ba chiar i-a dat toate parolele de internet, ca s-o linisteasca si sa aiba pace in casa. Acum ceva vreme, sotia ii controla si telefonul, i se uita prin mesaje si il lua la intrebari.

L-am luat si eu la intrebari, vreo 67 de minute, iar Mihai mi-a raspuns cu un firesc si cu o sinceritate greu de atins de un barbat trecut prin cate i-a fost dat sa treaca. 'Esti un barbat generos, canti in corul bisericii, esti un om bun... o sa mai compui vreodata pentru Nicola?' 'As mai face lucrul asta dar, ca sa am liniste in casa, n-o s-o fac!' 'Imi doresc liniste si am liniste acasa si vreau sa fie asa in continuare.' Inainte de interviu, Mihai mi-a spus clar si apasat sa nu pomenesc nimic despre fosta sa sotie, sa nu difuzez nici un clip din cele filmate cu Nicola...

Insa la intrebarea mea referitoare la cea mai draga piesa dintre cele compuse de el, n-a putut sa evite numele fostei sotii, despre care spune ca a fost un esec in viata sa si i-au trebuit vreo trei ani ca sa-si revina. Si a luat-o de la zero... De cum a va­zut-o pe viitoarea sotie intr-o pereche de jeansi mulati s-a gandit ca ea ar putea fi noua iu­bire din viata sa. Mihai spune ca el s-a maritat si a mai mar­turisit faptul ca, dorind s-o impresioneze, i-a dus Oanei ardei umpluti de post pana la usa scarii. Ea a coborat, a luat cratita cu ardei si i-a inchis usa in nas. Bine a facut, spune el, pentru ca voia s-o ia usor, fara sa forteze lucrurile, ci sa astepte, sa fie cuminte si sa vada ce va iesi.

Si a iesit o nunta ca-n povesti si spera ca va iesi si un bebe, desi, mai degraba, are toate sansele sa devina bunic inainte ca odrasla cu numarul trei sa vada lumina zilei.

×
Subiecte în articol: fun jurnalul de duminică