x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mihail Gorbaciov a fost operat la ochi

Mihail Gorbaciov a fost operat la ochi

de Ovidiu Ciutescu    |    12 Dec 2008   •   00:00
Mihail Gorbaciov a fost operat la ochi

Ultimul preşedinte al URSS, Mihail Gorbaciov, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la ochi. Operaţia a fost efectuată într-un spital din Moscova şi a fost o reuşită, afirmă medicii, citaţi de newsru.com.



Mihail Gorbaciov a declarat că se simte bine şi că aşteaptă ca în curând să fie externat: “Da, am fost operat la ochi şi acum mă aflu la Spitalul clinic central şi, după cum mi-au spus şi medicii şi după cum mă simt, restabilirea decurge normal. Dacă totul va merge la fel bine ca acum, peste câteva zile voi ieşi din spital”.

Gorbaciov, acum în vârstă de 77 de ani, a anunţat joi absenţa sa de la reuniunea anuală a laureaţilor Premiului Nobel pentru Pace. El a transmis un mesaj participanţilor la reuniune, în care indica faptul că medicii oftalmologi i-au interzis să efectueze această călătorie.Mihail Gorbaciov, laureat al Premiului Nobel pentru Pace în 1990, este o prezenţă regulată la diferite reuniuni internaţionale. El prezidează fundaţia care îi poartă numele şi care este co-organizatoare a reuniunii de la Paris, arată Agerpres.

×
Subiecte în articol: lumea