x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mike Tyson va fi tată pentru a opta oară

Mike Tyson va fi tată pentru a opta oară

09 Sep 2010   •   00:00

Fostul campion mondial de box Mike Tyson (44 ani) va deveni tată pentru a opta oară, la începutul lunii ianuarie, informează presa americană, citată de Agerpres.



"Iron Mike" se află la cea de-a treia căsătorie, având deja un copil cu actuala soţie, Lakiha Spicer (33 ani), care a adus pe lume o fetiţă în urmă cu doi ani.

Fostul "rege" al greilor s-a confruntat anul trecut cu o mare tragedie, după decesul uneia dintre fiicele sale, Exodus, în vârstă de doar 4 ani, care s-a spânzurat accidental în timp ce se juca.

La două săptămâni după acest tragic eveniment, Tyson şi Spicer s-au căsătorit la Las Vegas, în cadrul unei ceremonii private.

În 1986, Mike Tyson a devenit cel mai tânăr campion mondial la categoria grea din istorie, după ce l-a învins prin KO tehnic în repriza a 2-a pe compatriotul său Trevor Berbick. De asemenea, Tyson a fost primul pugilist care a deţinut simultan centurile de campion al 'greilor' în versiunile WBA, WBC şi IBF.

Devenit faimos pentru ferocitatea cu care boxează, dar şi pentru comportamentul controversat din afara ringului, Mike Tyson a fost condamnat, în 1992, la trei ani de închisoare pentru viol. După eliberare, americanul a revenit în ring, fără să mai cunoască însă succesul din anii anteriori, retrăgându-se din activitate în 2006.

×
Subiecte în articol: lumea