x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mircea Badea, încarcerat de Andreea Bălan la petrecerea Intact Media Group

Mircea Badea, încarcerat de Andreea Bălan la petrecerea Intact Media Group

14 Dec 2012   •   14:42
Mircea Badea, încarcerat de Andreea Bălan la petrecerea Intact Media Group
Dan Bittman a dansat cu Geanina Ilies la petrecerea Intact Media Group

Delia, concurentii X Factor, Mirela Boureanu Vaida, Bere Gratis, Andreea Balan si Parazitii au fost cei care au urcat pe scena traditionalei petreceri de sfarsit de ani a angajatilor Intact Media Group, care a avut loc la Palatul Ghika. Daca afara era un frig de crapau pietrele, in restaurant, atmosfera a fost de-a dreptul incendiara. Mentorii X Factor i-au incurajat pe cei ramasi in concurs, indiferent in ce echipa erau, vedetele trustului au dansat pana spre dimineata, Delia a facut un duet ad-hoc cu Mirela Boureanu Vaida si au interpretat "Proud Mary", iar Dan Bittman a cantat din multime, sustinandu-l pe Tudor Turcu, care interpreta pe scena "Nunta" lui Phoenix. Muzica a fost pentru toate gusturile, Dan Bittman le-a invitat la dans pe Geanina Ilies, dar si pe Alessandra Stoicescu,  iar Andreea Balan a reusit imposibilul: sa il bage pe Mircea Badea dupa gratii. "Incarcerarea" a avut loc in timp ce jurata "Te cunosc de undeva" a interpretat melodia "I Love Rock and Roll".

VEZI CLIPUL AICI


Inainte de recitaluri, au fost decernate si premii, ai caror castigatori sunt desemnati prin vot secret de catre angajati: intre premianti, a fost si
o vedeta, Mircea Badea, la categoria "Charismatic". Cand a urcat pe scena, realizatorul "IN gura presei" , a tinut sa precizeze, in stilul characteristic, ca nu stie daca diploma ii revine pe merit, atata vreme cat, la poarta Palatului Ghika, dorind sa intre cu masina in parcare, omul de la securitate l-a intrebat, in timp ce-l privea in ochi: "Spuneti numele si prenumele, sa vad daca figurati in lista".

×