x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mirela Stelea a sarbatorit singura cei 4 ani de casnicie intr-o croaziera de lux

Mirela Stelea a sarbatorit singura cei 4 ani de casnicie intr-o croaziera de lux

29 Mar 2012   •   07:34
Mirela Stelea a sarbatorit singura cei 4 ani de casnicie intr-o croaziera de lux

Designer-ul Mirela Stelea a pus cariera inaintea aniversarii de 4 ani de casatorie cu Bogdan Stelea si s-a imbarcat intr-o croaziera de lux prin Orient in timpul careia a realizat sedinta foto pentru noua ei colectie de rochii Cruise.

Sotia lui Bogdan Stelea a petrecut 10 zile de vis pentru ca a profitat de ocazie si s-a rasfatat in spa-urile orientale si restaurantele a la carte de la bordul vasului, a mers la spectacole de Broadway si la casino, a jucat golf si a facut chiar alpinism. Nu a ocolit, insa, nici vestitul bazar din Muskat de unde a achizitionat materiale textile, antichitati si parfumuri arabesti.

Mirela este, insa, decisa sa se revanseze fata de sotul ei si planuieste sa rezerve o croaziera de lux, la bordul vasului Oasis of the Seas, tocmai in Caraibe.

Colectia Cruise 2012 – Brilliance va fi lansata oficial saptamana viitoare. Linia vestimentara contine rochii din matase naturala, vaporoase, cu imprimeuri in culori puternice, care pot fi purtate la piscina, pe plaja, la petreceri in aer liber in timpul verii, pe yachturi si in croaziere.

×