x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Miss Anglia pleacă în Afganistan

Miss Anglia pleacă în Afganistan

de Irina Cristea    |    10 Noi 2009   •   00:00
Miss Anglia pleacă în Afganistan
Sursa foto: Corporal Adrian Harlen/AP/AGERPRES

O bătaie într-un bar a propulsat-o pe caporalul Katrina Hodge în postura de Miss Anglia. Postură din care luptătoarea englezoaică şi-a propus să cucerească titlul de Miss World la concursul din Africa de Sud. Apoi, să se alăture combatanţilor din Afganistan.

O domnişoară caporal a devenit Miss Anglia după ce deţinătoarea acestui titlu s-a bătut într-un bar. Înrolată în armata britanică, Katrina Hodge, în vârstă de 22 de ani, le-a spus jurnaliştilor de la The Sun că se va bate pentru titlul de Miss World la concursul care are loc anul acesta în Africa de Sud, după care va schimba arma frumuseţii pe una reală şi se va înrola în Afganistan.

Poreclită "Barbie Combatantă" după ce a luptat în Irak, Kat a declarat că este decisă să-şi continue cariera militară imediat ce va încheia socotelile cu concursurile de frumuseţe la nivel înalt. "N-am să părăsesc armata. Îmi voi face în continuare datoria, pentru că a fi soldat este ce-mi doresc să fac", a spus frumoasa englezoaică al cărei regiment (Royal Anglican Regiment) urmează să fie trimis în Afganistan în iulie anul viitor.

Până una-alta, superiorii lui Kat au fost extrem de înţelegători şi i-au acordat frumoasei Angliei un concediu de cinci săptămâni pentru a se pregăti pentru concursul Miss World ce va avea loc la Johannesburg la 12 decembrie. "Toţi camarazii s-au bucurat foarte mult pentru mine. Li s-a părut fantastic că sunt Miss Anglia", a spus Kat, care speră că titlul obţinut o va ajuta să facă lobby pentru ca organizaţiile militare de caritate să primească mai multe donaţii.

Katrina Hodge s-a clasat pe locul al doilea la concursul Miss Anglia, dar a fost încoronată săptămâna trecută, după ce câştigătoarea, Rachel Christie, a renunţat la titlu. Atletă de performanţă şi nepoată a cunoscutului sprinter Linford Christie, Rachel a fost implicată într-un scandal într-un bar unde s-a luat la bătaie cu o altă frumuseţe locală. Cel puţin asta relatează presa de scandal din Marea Britanie. Rachel Christie spune că lucrurile n-au stat aşa cum le-au descris jurnaliştii şi a renunţat la titlul de Miss, dedicându-se "campaniei" de a-şi apăra reputaţia.

×
Subiecte în articol: magazin